Варення з винограду по-грузинськиЧас приготування: 2 ч. 0 хв У грузинській кухні виноград зустрічається в багатьох стравах, в тому числі з нього роблять різні заготовки. Я пропоную вам отличнейший рецепт варення з винограду, з яким ви впораєтеся без праці. Опис приготування: Я думаю, що нам не буде зайвим привнести трохи різноманітності в свої заготовки і зробити що-небудь незвичайне і смачне. Цей простий рецепт варення з винограду по-грузинськи відмінно для цього підходить. У такого варення - приголомшливий м'який смак і приємний золотистий колір, взимку це ласощі, безсумнівно, підніме вам настрій і зігріє зсередини. Для цього рецепта приготування варення з винограду по-грузинськи підійдуть будь-які сорти винограду без кісточок, єдине, що вам варто коригувати тут - це кількість цукру, адже якщо ягоди будуть солодкими і ви додасте багато цукру, то і варення вийде нудотним. Я от, наприклад, коли мені трапляється надто солодкий виноград, додаю у варення трохи лимонної кислоти і сік лимона, виходить дуже цікавий смак. Так що не бійтеся експериментувати і трохи змінювати рецепт, адже ви готуєте це варення для себе. 1) Отже, для початку відокремлюємо ягоди від гілок і промиваємо виноград під холодною водою. 2) Потім варимо з води і цукру сироп і заливаємо їм виноград, поки він гарячий, залишаємо ягоди на пів години настоюватися. 3) Після закінчення часу ставимо ємність з виноградом і сиропом на повільний вогонь і варимо вариво до повної готовності, періодично помішуючи його. 4) Воно повинно бути досить густим, а ягоди при цій повинні залишатися цілими. Знімаємо варення з вогню, розкладаємо його по стерилізованим баночках і закриваємо кришками. Наше варення готове, відправляємо його на зберігання в прохолодне темне місце, а взимку всій родині насолоджуємося відмінним ласощами. Смачного! Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю/Для дітей/На полуденок/На десерт Основний інгредієнт: Фрукти/Виноград Блюдо: Заготовки/Варення Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Сьогодні у вас є унікальна можливість зрозуміти, як приготувати Варення з винограду по-грузинськи у себе вдома. Швидше біжіть в магазин і купіть всі необхідні продукти. Підготуйте всі кухонні прилади, які можуть знадобитися в кулінарному процесі. Тепер прийшов час ретельно прочитати рецепт, обов'язково розгляньте фото кожної дії, щоб нічого не переплутати. Приготування їжі краще починати тільки з хорошим настроєм, адже їжа вбирає всі наші емоції та енергетику. Завжди тримайте рецепт приготування перед собою, щоб в будь-який момент підглянути опис. Якщо раптом ви побажаєте змінити класичний склад блюда, будьте обережні, щоб не зіпсувати смак готового виробу. Тепер ви готові приступити до справи і випробувати свої сили. Якщо у вас щось не вийшло з першого разу, не турбуйтеся. Ви можете запитати поради у автора цього кулінарного шедевра, і наступного разу у вас вийде дуже смачний Варення з винограду по-грузинськи. Пам'ятайте, готувати може кожен. Але щоб кулінарія доставляла щастя і задоволення, готуйте з любов'ю і віддачею. При цьому не забувайте, що зайві калорії псують зовнішню красу та здоров'я людини. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 80