Угорський гуляш від Сергія Лук'яненкаЧас приготування: 2 ч. 0 хв Рецепт традиційного угорського страви від відомого російського письменника Сергія Лук'яненка. Кулінарний поєдинок на каналі НТВ. Опис приготування: Яловичину нарізати кубиками і покласти в каструлю. Залити приблизно 3 літри холодної води. Після закипання зняти пінку і додати трохи солі (за смаком). Варити на повільному вогні протягом 40 хвилин. Почистити всі овочі. Видалити насіння з болгарського перчика. Нарізати кубиками. Посікти цибулю, картоплю і помідори. Морква нарізати невеликими кружечками. Викласти овочі до м'яса за кілька хвилин до готовності. Додати дрібно нарізаний чилі перець. Продовжувати варити ще 30-40 хвилин. Під кінець додати приправу для гуляшу. Посипати паприкою і зеленню (петрушка, кріп). Призначення: На обід/На вечерю/Для дітей/На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: М'ясо/Яловичина Блюдо: Гарячі страви/Гуляш Географія кухні: Країни Європи/Угорська Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Дуже смачний Угорський гуляш від Сергія Лук'яненка зможете Ви з легкістю зробити в домашніх умовах. А з питанням, як приготувати цю страву гранично просто, вам допоможе покроковий опис з фото. Не забувайте, ви завжди можете експериментувати на домашній кухні і міняти класичний склад рецепта. А як готувати Угорський гуляш від Сергія Лук'яненка з додаванням інних інгредієнтів, ви можете поділитися на нашому кулінарному проекті. Рецепт приготування страви розмістіть у відповідній категорії сайту. Усастнікі проекту зможуть готувати за Вашим рецептом і розміщувати фотографії. Так само ви можете додати відео вашого нового блюда. Домашня кулінарія - чудове хобі! |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 38