Стейк на кістці з зеленим масломЧас приготування: 25 хв Стейк на кістці з зеленим маслом - популярне у багатьох європейських і американських ресторанах блюдо, яке готується - простіше простого, проте задоволення приносить неймовірну. Опис приготування: Що може бути краще, ніж добре приготований стейк на кістки (T-bone стейк)? Ось я обожнюю м'ясо і поняття не маю, що може бути смачніше, ніж добре приготований стейк. Приготований за цим рецептом стейк хороший сам по собі, проте зелене вершкове масло надає страві якусь вишуканість і витонченість, якої нам так не вистачає в повсякденному харчуванні. Готуйте і насолоджуйтеся! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Яловичина Блюдо: Гарячі страви/Стейк Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Стейк на кістці з зеленим маслом Дрібно нарізаємо зелень петрушки. Натираємо на дрібній тертці цедру лимона. Кладемо в чашу блендера зелень, вершкове масло кімнатної температури і лимонну цедру. Додаємо трішки лимонного соку і гарненько збиваємо до однорідності. Отриману масу ковбаскою загортаємо в харчову плівку і фольгу. Відправляємо застигати в холодильник або морозилку. Коли масло підмерзне до консистенції звичайного вершкового масла з холодильника, нарізаємо його на колечка середньої товщини. Тепер займемося стейками. Їх необхідно добре промити і обсипати спеціями. Кидаємо стейки в сковороду з розігрітим оливковою олією. Обсмажуємо по 2-3 хвилини з кожного боку до глибокого коричневого кольору м'яса. Точний час обсмаження залежить від товщини шматка і свіжості м'яса. У самому кінці смаження кладемо на стейк шматочок вершкового масла, даємо йому злегка підтанути. Подаємо з улюбленим гарніром - я зазвичай подаю з картопляним пюре. Смачного! ;) Вам не треба закінчувати курси кухарів, щоб знати, як приготувати Стейк на кістці з зеленим маслом в домашніх умовах. Для цього купите в магазині всі продукти, які включає в себе склад інгредієнтів. Далі прочитайте рецепт та ознайомтесь з фото кожного конкретного кроку. Приготування не забере у вас багато часу, якщо ви будете намагатися робити все послідовно і акуратно. Вивчивши, як готується Стейк на кістці з зеленим маслом, сміливо приступайте до справи! Якщо ви хочете внести свою родзинку в класичний рецепт приготування цієї страви, будьте обережні, щоб не зіпсувати смакові якості виробу. Проте ми завжди вітаємо фантазію наших відвідувачів і просимо обов'язково ділитися своїми кулінарними задумами й ідеями! Будьте впевнені, що кулінарія може стати веселим і цікавим заняттям на кожен день. |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 144