Стейк (Т-Вone steak)Час приготування: 20 хв Рецепт приготування стейка (Т-Вone steak). Найголовніше для цієї страви правильно вибрати м'ясо, а саме стейк на т-подібної кістки. Опис приготування: Великий стейк ти-бон (T-Bone) отримав назву через т-подібної кістки, яка розділяє два різних види м'яса. З одного боку знаходиться ніжне м'ясо середньої частини вирізки, а з іншого філейне м'ясо тонкого краю. М'ясо по даним рецептом приготувати зовсім не складно, а виходить воно ніжним, соковитим і смачним. М'ясо можна подати як з гарніром, так і окремо. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Яловичина Блюдо: Гарячі страви/Стейк Географія кухні: Країни Європи/Англійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Як приготувати Стейк (Т-Вone steak) 1. Приготуємо паперові рушники і обітріть ними стейки. 2. На розпеченій сковороді смажимо стейк. Смажимо хвилини три з обох сторін. 3. До температури сто вісімдесят градусів розігріваємо духову шафу (верх-низ). 4. Покладемо в вогнетривку форму вершкового масла з травами. Наріжемо його кружечками. 5. Тепер додаємо сюди трави: розмарину, чебрецю, орегано. З обох сторін поперчити стейк. Хвилин на десять ставимо в розігріту духову шафу. 6. Далі виймаємо з духовки, і перекладаємо на тарілку. Подавати з вершковим маслом і травами. Так як масло солоне, солити стейк не треба. Блюдо готове. Рецепт приготування з фото допоможе вам швидко дізнатися, як готується Стейк (Т-Вone steak) будинки. У вас напевно вийде смачний Стейк (Т-Вone steak) raquo ;, а якщо вас не влаштовує склад блюда, ви можете з легкістю прибрати або додати будь улюблений інгредієнт, особливо, якщо ви стежите за своєю фігурою і вважаєте калорійність кожної страви. Не бійтеся вносити свої нововведення в приготування страви. Експериментуйте, і тоді приготування їжі стане для вас улюбленим заняттям! Кожне приготоване вами блюдо - це найкраща відповідь на питання, як зробити ваше життя смачніше і різноманітніше! Тепер Ви знаєте, як з легкістю готувати класичний рецепт Стейк (Т-Вone steak) в домашніх умовах. |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 148