Печеня зі свининиЧас приготування: 2 ч. 0 хв Здивуйте своїх гостей цим чудовим блюдом. Приготуйте ароматне і соковите печеня з свинини. Само приготування, досить просте і ніяких особливих інгредієнтів не потрібно, зате як смачно! Опис приготування: Розповім вам як зробити печеня з свинини. Для приготування ви можете використовувати, як свіжі помідори, так і помідори у власному соку. Я вибрав друге, якраз залишалася одна баночка. Приправи для м'яса використовуйте на свій розсуд, блюдо ними не зіпсуєш, головне не переборщити. Рекомендую готувати в казані, або в іншій чавунному посуді. Казан прекрасно зберігає необхідну температуру і м'ясо гаситься, просочуючись власним соком і ароматами овочів. Удачі! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Свинина Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Печеня зі свинини М'ясо нарізаємо на середні шматочки. Добре нагрійте казан і розтопіть в ньому свиняче сало. Коли сало розтопиться і перетвориться на шкварки, його потрібно вийняти з казана. Обсмажте м'ясо в декілька заходів (так щоб м'ясо вміщувалося на дні казана). У мене вийшло 6 заходів. Перемішуючи, обсмажте 2-3 хвилини кожну партію. Паралельно почистіть і поріжте цибулю. Коли буде смажитися остання партія м'яса, додайте до неї цибулю. Перемішайте і смажте ще кілька хвилин. Потім всипте в казан все обсмажені порції м'яса. Помідори обшпарте окропом, зніміть шкірку і протріть через сито або тертку. Потім влийте в казан. Перемішайте, тушкуйте 5 хвилин. Потім приберіть вогонь до мінімуму, додайте лавровий лист, сіль і перець. Гасіть під кришкою 1-1,2 години, час від часу помішуючи. Готово! Видаліть лавровий лист і подавайте до столу. Смачного! Погодьтеся, це приголомшливий рецепт! Такий простий і такий смачний! Печеня зі свинини - вдале блюдо для будь-якого приводу. Його приготування не займе багато часу. Розгляньте фото, на яких відображені порядок дій та необхідні продукти. Також вивчіть склад і кількість потрібних інгредієнтів. Тепер ви можете запам'ятати, як приготувати Печеня зі свинини в домашніх умовах. Так готується класичний варіант кулінарного виробу, але ви маєте право вносити свої доробки та задумки. Якщо ви придумали інший рецепт приготування - обов'язково поділіться нею з користувачами нашого сайту. Все більше і більше людей об'єднує кулінарія, але не варто нехтувати своїм здоров'ям і фігурою. Важливо враховувати калорійність їжі, що вживається, підраховуючи калорії кожного окремого продукту. Вчіться мистецтву смачно і здорово харчуватися! |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 127