Чанахи по-львівськи![]() Час приготування: 1 ч. 30 хв Пропоную вам порадувати домочадців і гостей ситним і простим рецептом чанахи по-львівськи, - трохи схоже з приготування на рагу в горщиках, але найбільш яскраве блюдо. Спробуйте! Опис приготування: Цей класичний рецепт чанахи по-львівськи, звичайно, не можна назвати самим простим, але вже повірте, результат того вартий! Запашне і ситне, таке блюдо в горщиках надовго залишить приємні спогади про ваш кулінарному мистецтві. Так що не варто відкладати, - запасайтеся усіма необхідними інгредієнтами (а вони не так вже й рідкісні, і зовсім не дорого коштують), - і приступайте! Вдалою готування! Призначення: Святковий обід Основний інгредієнт: М'ясо/Свинина Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Республіки СРСР/Українська Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Як приготувати Чанахі по-львівськи ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Якщо ви знайшли цей приголомшливий рецепт, значить, у вас прекрасний смак. Настав час показати світу, що ви здатні і володієте знаннями, як приготувати Чанахі по-львівськи. У першу чергу, розгляньте весь склад інгредієнтів необхідних для цієї страви. На цій сторінці представлений класичний спосіб, як зробити Чанахі по-львівськи у себе вдома. Це досить простий рецепт приготування цієї кулінарного виробу, що супроводжує докладним описом кожного кроку і фото окремих дій. Сподіваємося, приготування вам сподобалося, і ви з радістю оціните представлений тут рецепт приготування і поділіться своїм враженням з автором. |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 1786