Чанахи по-львівськиЧас приготування: 1 ч. 30 хв Пропоную вам порадувати домочадців і гостей ситним і простим рецептом чанахи по-львівськи, - трохи схоже з приготування на рагу в горщиках, але найбільш яскраве блюдо. Спробуйте! Опис приготування: Цей класичний рецепт чанахи по-львівськи, звичайно, не можна назвати самим простим, але вже повірте, результат того вартий! Запашне і ситне, таке блюдо в горщиках надовго залишить приємні спогади про ваш кулінарному мистецтві. Так що не варто відкладати, - запасайтеся усіма необхідними інгредієнтами (а вони не так вже й рідкісні, і зовсім не дорого коштують), - і приступайте! Вдалою готування! Призначення: Святковий обід Основний інгредієнт: М'ясо/Свинина Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Республіки СРСР/Українська Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Як приготувати Чанахі по-львівськи 1. Підготуємо всі інгредієнти. Овочі краще заздалегідь помити і почистити. 2. Квасоля відварюємо до готовності заздалегідь, або в процесі підготовки інших інгредієнтів. 3. М'ясо нарізаємо великими кубиками. 4. Картоплю ріжемо кубиками подрібніше. 5. Лук измельчим в блендері, або шаткуємо дрібно ножем вручну. 6. Морквину ріжемо тоненькими кружальцями. 7. У помідорів знімаємо шкірку, і ріжемо їх маленькими кубиками. 8. На вогонь ставимо сковороду з 2 ст.л. рослинної олії. Смажимо м'ясо, посолити, поперчити, і додавши борошно. 9. В окремій сковороді ще на 2 ст.л. рослинного масла смажимо картоплю практично до готовності. 10. Коли м'ясо практично буде готове, - додаємо до нього цибулю, моркву, помідори, і обсмажуємо все разом, поки цибуля не стане золотистим. 11. Тепер прямо зі сковороди м'ясо з овочами перекидаємо в каструлю, заливаємо водою. солимо, перчимо, даємо закипіти, а потім варимо 15 хвилин на повільному вогні. 12. У горщики викладаємо підсмажену картоплю разом із залишками масла. 13. Тепер - відварна квасоля поверх картоплі. 14. Заливаємо зверху сумішшю з каструлі. Накриємо кожен горщик кришкою, і відправимо трохи потомитися в розпеченій духовці. Готово! Якщо ви знайшли цей приголомшливий рецепт, значить, у вас прекрасний смак. Настав час показати світу, що ви здатні і володієте знаннями, як приготувати Чанахі по-львівськи. У першу чергу, розгляньте весь склад інгредієнтів необхідних для цієї страви. На цій сторінці представлений класичний спосіб, як зробити Чанахі по-львівськи у себе вдома. Це досить простий рецепт приготування цієї кулінарного виробу, що супроводжує докладним описом кожного кроку і фото окремих дій. Сподіваємося, приготування вам сподобалося, і ви з радістю оціните представлений тут рецепт приготування і поділіться своїм враженням з автором. |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 1786