Люля-кебаб з яловичиниЧас приготування: 1 ч. 0 хв Ось і весна прийшла, почався дачний сезон і сезон шашликів. А давайте разом з шашликами приготуємо люля-кебаб. Такий собі шашлик з фаршу. Буде смачно, гарантую! Опис приготування: Ароматний, соковитий і ніжний люля-кебаб, приготований на вугіллі, не залишить нікого байдужим. Таке м'ясо буде по зубах всім - і дітям, і літнім. Це традиційне арабське блюдо зайняло гідне місце на нашій кухні. Рецепт приготування люля-кебаб з яловичини досить простий, найголовніше - добре вимісити-відбити фарш. Приготувати люля можна з будь-якого фаршу, хоча традиційно він готується з баранини. Розповідаю як зробити люля-кебаб з яловичини. 1. Яловичину вимити і перекрутити через м'ясорубку. Можна два рази. 2. Почистити цибулю і часник. Лук натерти на тертці, часник вичавити через чеснокодавку. 3. Зелень вимити і дрібно нарізати. 4. Додати у фарш цибуля, часник, зелень, сіль і перець. Ретельно перемішати, скласти в пакет і добре відбити об стіл. 5. Покласти фарш в холодильник мінімум на пів години. 6. Змочити руки водою і сформувати з фаршу довгасті котлетки. Люля-кебаб можна підсмажити на вугіллі за допомогою решітки, а можна і на шампурах. Якщо будете готувати на шампурах - щільно притискайте фарш до шампури. Призначення: На обід Основний інгредієнт: М'ясо/Яловичина Блюдо: Гарячі страви/Кебаб Географія кухні: Арабська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 У вас напевно відмінний смак, якщо ви знаходитесь на цій сторінці. Люля-кебаб з яловичини - страва, що володіє вишуканими і неповторними якостями. Перед нами простий рецепт приготування цього кулінарного виробу, прикрашений фото кожного окремого кроку. Прочитавши, як приготувати Люля-кебаб з яловичини в домашніх умовах, сміливо приступайте до справи. Щоб приготування пройшло швидко і легко, дотримуйтеся порад і рекомендацій, зазначених автором. Якщо і у вас вийшло зробити Люля-кебаб з яловичини смачно і просто, поділіться своїми враженнями в розділі коментарів і оцініть рецепт по достоїнству. |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 52