Свинина в сметанному соусіЧас приготування: 1 ч. 0 хв Ситне і дуже смачна страва, до якого підійде будь-який гарнір: крупи, картопляне пюре або овочі. Я вирішила приготувати м'ясо в соусі, щоб надати йому соковитості. Опис приготування: Любіть до гарніру соковите м'ясо з підливою? Пропоную приготувати свинину в сметанному соусі в домашніх умовах. Таке блюдо стане улюбленим у вашій родині, оскільки готується м'ясо швидко і виходить неймовірно смачним, ніжним, соковитим. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Свинина/Молочні продукти/Сметана Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 5 Як приготувати Свинина в сметанному соусі 1. Для приготування цієї страви я брала нежирну частина свинини, а саме - карбонад. 2. Шматочки потрібно розрізати навпіл середнього розміру. 3. Після чого гарненько відбити кожен шматочок. Таким чином, м'ясо вийде ніжніше і м'якше. 4. Викладіть свинину на добре розігріту сковороду з рослинним маслом, посоліть і поперчіть за смаком. 5. Через 7 хвилин додайте цибулю, ретельно перемішуючи його з м'ясом в процесі смаження. 6. У вас повинно вийти м'ясо з цибулею золотистого кольору. 7. Наприкінці смаження додайте півтори склянки води або бульйону (якщо є), після чого перемішайте до отримання однорідної консистенції і тушкуйте близько півгодини під закритою кришкою і на повільному вогні. 8. У самому кінці прірусіте зеленню (петрушка, цибуля) і приготуйте будь улюблений гарнір. 9. Ось так виглядає класичний рецепт свинини в сметанному соусі. М'ясо виходить дуже соковитим і м'яким. Якщо ви знайшли цей приголомшливий рецепт, значить, у вас прекрасний смак. Настав час показати світу, що ви здатні і володієте знаннями, як приготувати Свинина в сметанному соусі. У першу чергу, розгляньте весь склад інгредієнтів необхідних для цієї страви. На цій сторінці представлений класичний спосіб, як зробити Свинина в сметанному соусі у себе вдома. Це досить простий рецепт приготування цієї кулінарного виробу, що супроводжує докладним описом кожного кроку і фото окремих дій. Сподіваємося, приготування вам сподобалося, і ви з радістю оціните представлений тут рецепт приготування і поділіться своїм враженням з автором. |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 96