Сік з помідорів на зимуЧас приготування: 2 ч. 0 хв З самого дитинства для багатьох з нас томатний сік залишається улюбленим. Безумовно, сік з помідорів на зиму в домашніх умовах набагато смачніше того, який стоїть на прилавках магазинів ... Опис приготування: Такий сік можна готувати верб мультиварці і в соковарці. Я приловчилися робити його в каструлі на плиті. Часу на приготування соку йде близько 2 годин. Дуже раджу цей рецепт, оскільки смак соку виходить неповторним. Основний інгредієнт: Овочі/Помідор Блюдо: Напої/Соки Інгредієнти:
Кількість порцій: 20 Як приготувати Сік з помідорів на зиму 1. Щоб зробити сік з помідорів на зиму в домашніх умовах, вибираємо найкращі томати. З одного кілограма виходить один літр соку. 2. Помідори слід гарненько помити і нарізати на 4 частини. Тепер відправте їх в каструлю і залийте водою (півсклянки). Це потрібно для того, щоб томати не пригоріли. От і все, тепер ставимо на повільний вогонь. 3. Поступово помідори починають пускати сік. Я зазвичай даю їм проваритися не більше 10 хвилин і після цього даю охолонути. Далі - протріть помідори через сито. Від того, на скільки добре ви протрете їх, залежатиме кількість м'якоті в соку. 4. У мене в друшляку залишаються тільки насіння і шкірка. Після цього повертаю сік на вогонь, додаю цукор і сіль, доводжу до кипіння, даю проваритися 15 хвилин і відправляю по стерилізованих банках. 5. Я зазвичай розливаю сік ополоником, потім закручую щільно кришки і перевертаю. Добре б накрити баночки і тримати їх у перевернутому вид до повного охолодження. От і все, тепер сік з помідорів на зиму в домашніх умовах готовий! Сміливо відправляйте його в льох чекати своєї черги. Ви напевно не з чуток знаєте, що Сік з помідорів на зиму - неймовірно смачне і в той же час досить просте у приготуванні блюдо. Як зробити Сік з помідорів на зиму в домашніх умовах з мінімальною витратою часу і сил, вам підкаже покроковий рецепт з фото. Кулінарія вітає винахідливість, тому класичний склад продуктів, ви сміливо можете доповнити за власним смаком. Улюблені спеції не тільки прикрасять ваше блюдо, але так само додадуть незабутній аромат і смак. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його або додати до нього коментар. |
||
Категорія: Напої Переглядів: 288