Аджика з кабачків на зимуЧас приготування: 2 ч. 0 хв Дуже смачна закуска в холодну пору року. Крім цього, аджика з кабачків на зиму в домашніх умовах стане відмінним доповненням до будь-якого гарніру і других страв. Опис приготування: Готується аджика відносно швидко. Якщо у вас є електром'ясорубка, то проблеми зовсім не буде. Всі овочі перекручуються за лічені хвилини, гасяться і відправляються по банках. Закуска відмінно підійде як доповнення до будь-якого другого блюда. Основний інгредієнт: Овочі/Кабачок Блюдо: Закуски/Аджика Дієта: Пісні страви/Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 20 Як приготувати Аджика з кабачків на зиму 1. Підготуйте всі овочі: ретельно промийте їх і висушіть. Готувати аджику з кабачків на зиму в домашніх умовах зовсім не складно. 2. Я перетирала всі овочі на м'ясорубці. першим ділом приступите до помідорів. Томати варто гарненько перекрутити в ємність з високими бортами. 3. Очистіть кабачки від шкіри і також пропустіть через м'ясорубку. Наступний на черзі буде солодкий перець, а потім вже моркву. Наприкінці видавіть часник і додайте до одержаної маси. Об'єднавши всі інгредієнти до них можна додати цукор. 4. Додавши цукор, сіль, цукор і масло поставте ікру варитися на повільний вогонь. Я варила ікру близько сорока хвилин постійно помішуючи, щоб не пригоріла. Краще для цих цілей брати посуд з товстим дном. Наприкінці варіння додайте червоний перець і протушкувати ще близько 10 хвилин. 5. Тепер можна перекласти аджику в підготовлені заздалегідь банки і закатати. Стерилізувати банки і кришки перед цією процедурою слід ретельно. От і все, аджика з кабачків на зиму в домашніх умовах готова! Ви напевно не з чуток знаєте, що Аджика з кабачків на зиму - неймовірно смачне і в той же час досить просте у приготуванні блюдо. Як зробити Аджика з кабачків на зиму в домашніх умовах з мінімальною витратою часу і сил, вам підкаже покроковий рецепт з фото. Кулінарія вітає винахідливість, тому класичний склад продуктів, ви сміливо можете доповнити за власним смаком. Улюблені спеції не тільки прикрасять ваше блюдо, але так само додадуть незабутній аромат і смак. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його або додати до нього коментар. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 684