Квас з житнього борошнаЧас приготування: 1 дн. 14 ч. 0 хв Влітку нас рятують від спраги лише прохолодні напої. Чому б не приготувати один з таких напоїв самостійно? Звичайно ж, я маю на увазі холодненького і підбадьорюючий квас з житнього борошна! Опис приготування: Вашій увазі - простий рецепт приготування квасу з житнього борошна. Із зазначених інгредієнтів виходить два літри прекрасного квасу. Осад, що залишився, після приготування першої порції, можна використовувати, щоб приготувати ще квасу. Гарного вам дня і вдалого приготування! Призначення: На природу/Для дітей/На полуденок Основний інгредієнт: Борошно і тісто Блюдо: Напої/Квас Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Квас з житнього борошна Житнє борошно розводимо окропом, щоб не було грудочок. Додаємо цукор і м'яту (за бажанням). У остигнула суміш додайте промиті родзинки і скоринки житнього хліба. Накрийте посуд марлею і тримайте в прохолодному місці дві доби. Якщо на поверхні утворилося багато піни - квас готовий! Процідіть і розлийте по банках-пляшках, зберігайте в холодильнику. Смачного! Квас з житнього борошна - всіма нами улюблене блюдо, яке вражає своєю простотою і смаком. Представлений тут рецепт легко дає зрозуміти, як приготувати Квас з житнього борошна в домашніх умовах - все, що вам необхідно це читати опис кожного кроку і стежити за фото. Домашня кулінарія вітає експерименти, і не виключає додавання своїх інгредієнтів в класичний склад виготовленого вироби. Сподіваємося, приготування доставило вам задоволення, а неповторний смак страви порадував близьких. |
||
Категорія: Напої Переглядів: 294