Квас з лимонаЧас приготування: 8 ч. 0 хв Квас, як і сік, можна приготувати практично з чого завгодно. У цьому рецепті буде описано, як приготувати квас з лимона в домашніх умовах. Опис приготування: Описаний простий рецепт приготування квасу з лимона дозволить вам за 7-8 годин приготувати близько 4 літрів смачного напою. За смаком ви можете додати більше цукру, так як за цим рецептом квас виходить з кислинкою. Призначення: Для дітей/На полуденок/На святковий стіл Основний інгредієнт: Фрукти/Лимон Блюдо: Напої/Квас Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-7 Як приготувати Квас з лимона Готуємо необхідні інгредієнти. Лимони промиваємо та нарізаємо часточками, не очищаючи від цедри. У миску заливаємо воду, кидаємо в неї лимони. Доводимо до кипіння. Коли вода закипіла, відключаємо вогонь, чекаємо, поки охолоне до 30 градусів. Готуємо палений цукор. Цукор готуємо в сковорідці - заливаємо в сковорідку воду, цукор і смажимо його, поки не придбає коричневий колір. Далі цукор потрібно процідити, додати в миску з квасом. Додаємо туди ж дріжджі, родзинки, все ретельно перемішуємо і залишаємо настоюватися протягом 6-7 годин. Вам не треба закінчувати курси кухарів, щоб знати, як приготувати Квас з лимона в домашніх умовах. Для цього купите в магазині всі продукти, які включає в себе склад інгредієнтів. Далі прочитайте рецепт та ознайомтесь з фото кожного конкретного кроку. Приготування не забере у вас багато часу, якщо ви будете намагатися робити все послідовно і акуратно. Вивчивши, як готується Квас з лимона, сміливо приступайте до справи! Якщо ви хочете внести свою родзинку в класичний рецепт приготування цієї страви, будьте обережні, щоб не зіпсувати смакові якості виробу. Проте ми завжди вітаємо фантазію наших відвідувачів і просимо обов'язково ділитися своїми кулінарними задумами й ідеями! Будьте впевнені, що кулінарія може стати веселим і цікавим заняттям на кожен день. |
||
Категорія: Напої Переглядів: 286