Сироп з агрусуЧас приготування: 2 ч. 0 хв Сироп з агрусу на смак нічим не поступається своїм популярним побратимам. Але ось приготувати його набагато простіше. Цей рецепт - для тих, хто любить підсолодити свої десерти бурштиновим Сиропчик. Опис приготування: За цим рецептом виходить невелика баночка сиропу з агрусу. Раджу замість баночки взяти пляшку з вузьким горлечком, щоб зручно було поливати морозиво та млинці. Можна використовувати і звичайний цукор, але з тростинним виходить набагато смачніше! Готується сироп з агрусу - просто! А зберігати його треба в холодильнику. До речі, при бажанні або потребі готовий сироп можна трохи розігріти в мікрохвильовці або в каструльці на плиті. 1. Візьміть каструлю, влийте в неї воду і всипте цукор. На середньому вогні, помішуючи, розчиніть цукор. Хай трохи покипит. 2. У цей час промийте агрус, зріжте кінчики ножицями і розріжте наполовину. 3. Половинки ягід агрусу додайте в сироп. Варіть на повільному вогні протягом 1-1,5 години, періодично помішуючи. Готовий сироп остудіть і процідіть. Залийте в зручну тару і закупорте. Сироп з агрусу готовий! Солодких вражень і приємного апетиту! Основний інгредієнт: Ягоди/Агрус Блюдо: Десерти/Сироп Інгредієнти:
Кількість порцій: 3 Спробуйте приготувати Сироп з агрусу в домашніх умовах. Покрокові фото допоможуть вам зрозуміти, як зробити блюдо правильно, смачно і гранично просто. Класичний рецепт Сироп з агрусу можна розбавити або замінити своїми улюбленими інгредієнтами - створити свій оригінальний кулінарний шедевр. Готуйте вдома і радуйте своїх близьких та друзів! |
||
Категорія: Різне Переглядів: 93