Десерт з кавунаЧас приготування: 55 хв Десерт з кавуна - хороший привід для розминки кухарських навичок. Під час розпалу літа, коли настає сезон ягід, десерт з кавуна - це не тільки жахливо смачно, але і жахливо вигідно! Опис приготування: Десерт з кавуна, представлений тут - це желе, однак натуральне і смачніше магазинного. Рецепт нескладний. Важливо запам'ятати - розтовкти м'якоть кавуна до рідкого стану. Зробити суміш з крохмалю і останнє - змушують крохмаль і кавуновий сік і все це довести до кипіння. Для краси десерт можна прикрасити збитими вершками, ягодами. Фантазію тут обмежувати не потрібно. Бажаю удачі! Призначення: На обід/Для дітей/На десерт Основний інгредієнт: Ягоди/Кавун Блюдо: Десерти Інгредієнти:
Кількість порцій: 8-9 Як приготувати Десерт з кавуна Розрізати кавун по Палама і вибрати всю м'якоть. Викласти її в миску і розтовкти. Дуже зручно використовувати різні пристосування для товчіння картоплі. У каструлю або чаші змушують розчин з крохмалю, цукру і ваніліну. В отриманий розчин влийте кавуновий сік і помішуйте. Намагайтеся робити це акуратно, щоб не утворилося грудочок. Нову суміш поставте на плиту, зробивши слабкий вогонь доведіть до кипіння. Після варіння суміш налийте в контейнер або форму і дайте рідини охолонути при кімнатній температурі. Після того як охолоне, накрийте кришкою і дайте десерту застигнути в холодильнику. Через кілька годин десерт готовий до подачі. Запевняємо вас, приготування цього кулінарного шедевра не відніме у вас багато часу і сил, якщо будете все робити правильно. А щоб дізнатися, як приготувати Десерт з кавуна самостійно вдома, вам підкаже детальний рецепт з фото. Як готується це чудове блюдо, читайте в описі і дотримуйтесь порад і правилам. Класичний склад інгредієнтів ви з легкістю можете доповнити за своїм бажанням, адже кулінарія - мистецтво, засноване на досвіді та експериментах. Десерт з кавуна - простий спосіб втамувати голод навіть самого вибагливого в їжі людини. Своїми враженнями про процес готування і получившимся результатом поділіться з учасниками нашого сайту в розділі коментарів. Ви можете оцінити рецепт приготування автора за п'ятибальною шкалою. Бажаємо вам, щоб всі ваші старання були так само гідно оцінені вашими дегустаторами. |
||
Категорія: Різне Переглядів: 162