Гарбузове пюреЧас приготування: 1 ч. 10 хв Гарбузове пюре - екзотичне і нескладне в приготуванні блюдо. Рецепт приготування гарбузового пюре включає в себе мінімум етапів, при цьому страва виходить смачним, хоч і незвичним. Опис приготування: Якщо в процесі приготування гарбузового пюре в домашніх умовах, ви помічаєте, що воно виходить сухуватим на смак, можна додати в нього води. Для приготування страви вам знадобиться блендер. Призначення: На обід/На вечерю/На полуденок Основний інгредієнт: Овочі/Гарбуз Блюдо: Пюре Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Гарбузове пюре Розрізаємо гарбуз навпіл. Попередньо розігріваємо духовку до 180 градусів. Ложкою витягаємо насіння - вони не їстівні. Половинками вниз складаємо гарбуз. Заливаємо на деко склянку води. Ставимо деко в уже підготовлену духовку. Чекаємо 45 хвилин. Витягуємо деко, даємо гарбузі охолонути. Знімаємо шкірку. М'якоть подрібнюємо в блендері порційно. Солі додаємо за смаком. Рецепт приготування з фото допоможе вам швидко дізнатися, як готується Гарбузове пюре будинку. У вас обов'язково вийде смачний Гарбузове пюре, а якщо вам не сподобався склад, ви можете з легкістю виключити або додати будь інгредієнт на ваш розсуд, особливо, якщо ви стежите за фігурою і вважаєте калорійність кожного продукту. Не бійтеся вносити свої нововведення в приготування страви. Експериментуйте, і тоді кулінарія стане для вас улюбленим заняттям! Кожне приготоване вами блюдо - це найкраща відповідь на питання, як зробити ваше життя різноманітніше і смачніше! Тепер ви знаєте, як приготувати класичний рецепт Гарбузове пюре в домашніх умовах. |
||
Категорія: Різне Переглядів: 1064