Тушкований свіжий шпинат
Дивитися всі фотографії (6)
Час приготування: 10 хв Тушкований свіжий шпинат з часничком - корисний і смачний гарнір, а вірніше доповнення до складного гарніру. Можна, звичайно, обійтися тільки шпинатом. Вам знадобиться всього п'ять-десять хвилин. Опис приготування: Таким способом можна приготувати не тільки тушкований свіжий шпинат, а й листя буряка, мангольд, зелень ріпи і так далі. Шпинат обов'язково добре промийте, він буває досить брудним. Потім його потрібно обсушити, щоб розігріте рослинне масло не стріляло. Шпинат я використовую для начинки пиріжків. Успіхів і приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Шпинат Блюдо: Гарніри Географія кухні: Країни Європи Дієта: Пісні страви/Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Як приготувати Тушкований свіжий шпинат На сковороді підсмажте часник. Додайте промитий і обсушенний шпинат. Помішуйте шпинат щипцями, посоліть. Страва готова через 3 хвилини. Шпинат потемніє, колір стане насичений. Вам сподобався цей рецепт? Ви хочете зробити домашній Тушкований свіжий шпинат своїми руками? Тоді дотримуйтесь представленим фото кроків, які детально показують, як готується це фантастичне блюдо. Приготування займе у вас небагато часу, і незабаром ви зможете скуштувати смачний Тушкований свіжий шпинат прямо у себе вдома. Тут представлений класичний рецепт приготування цієї страви, однак за допомогою вашої фантазії ви можете легко поміняти склад продуктів, особливо, якщо ви стежите за фігурою і вважаєте калорії. Пам'ятайте, кулінарія - простий спосіб урізноманітнити ваше життя! |
||
Категорія: Різне Переглядів: 696