Цибуля смажена кільцямиЧас приготування: 30 хв Рецепт цибулі, обсмаженого кільцями в клярі. Опис приготування: Смажений в клярі цибулю - досить популярне в Америці, Канаді, Великобританії та Австралії страва, яку подають в кожному фастфуді. Спробуйте і Ви! Призначення: На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Лук/Мука і тісто/Мука Блюдо: Бутерброди Географія кухні: Північна і Південна Америка/Американська Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Лук смажений кільцями 1. Цибулю помити і почистити. Нарізати кільцями товщиною 0.5 см. Різати обережно, стежте потім, щоб кільця в процесі різання не порвати. Залити холодною водою і дати постояти близько 30 хвилин. Вийміть цибулю і промокніть зайву вологу паперовим рушником. Відкладіть цибулю. Займіться приготуванням клярі. У посудіть змішайте борошно, приправи і розпушувач. У мерочном стаканчику збийте вінчиком яєчний жовток разом з молоком. Додайте молочну суміш до сухих інгредієнтів. Ретельно розмішайте. Візьміть білок і збийте його в круту піну. Додайте його в кляр. Розмішайте. 2. Обваляйте кільця цибулі в клярі, дайте зайвої клярі стекти, киньте на сковороду, розігріту до 180 градусів. Смажити з двох сторін, поки цибуля не стане золотісно-коричневого кольору. Готові кільця цибулі викладіть на паперовий рушники. Видаліть зайвий жир. Посипте сіллю перед подачею на стіл. Рецепт приготування з фото допоможе вам швидко дізнатися, як готується Лук смажений кільцями будинки. У вас напевно вийде смачний Лук смажений кільцями raquo ;, а якщо вас не влаштовує склад блюда, ви можете з легкістю прибрати або додати будь улюблений інгредієнт, особливо, якщо ви стежите за своєю фігурою і вважаєте калорійність кожної страви. Не бійтеся вносити свої нововведення в приготування страви. Експериментуйте, і тоді приготування їжі стане для вас улюбленим заняттям! Кожне приготоване вами блюдо - це найкраща відповідь на питання, як зробити ваше життя смачніше і різноманітніше! Тепер Ви знаєте, як з легкістю готувати класичний рецепт Лук смажений кільцями в домашніх умовах. |
||
Категорія: Різне Переглядів: 464