Великдень вершковаЧас приготування: 13 ч. 0 хв Великдень вершкова готується з вершків, сиру, яєць. Вершки я зазвичай використовую нежирні, хоча можна використовувати і вершки 20-відсоткової жирності. Великдень треба наполягати в холодильнику протягом 12 год. Опис приготування: Як приготувати паску вершкову? 1. Масло вершкове заздалегідь виберіть з холодильника, нам потрібно м'яке масло. 2. Сир протріть через сито. 2. Змішайте сир з розм'якшеним маслом. Можна збити міксером, тоді не доведеться сир протирати. Міксер розіб'є всі грудочки. 3. Яйця вбийте в каструлю, міксером прямо в каструлі збийте з цукром. 4. Туди ж додайте вершки і ванілін. 5. Збийте ще раз або перемішайте. 6. Поставте каструлю на середній вогонь, доведіть до кипіння. Постійно помішуйте. Варіть протягом 5 хвилин, потім зніміть з вогню і остудіть. 7. Змішайте варену суміш з сиром, перемішайте. 8. Якщо бажаєте, додайте в тісто паски цукати, родзинки або подрібнені горіхи, знову перемішайте. 9. Чистий квітковий горщик, невелике відерце або пасочницу застелите марлею, складеною в кілька шарів. Із зазначеної кількості інгредієнтів вийдуть дві паски. 10. Викладіть тісто в приготовлену ємність. 11. Краї марлі загорніть до центру, притисніть паску чим-небудь рівним і відправляйте в холодильник на 11-12 годин. 12. По закінченню зазначеного часу, переверніть паску на тарілку. Прикрасьте і подавайте! Пасха вершкова готова! Приємного апетиту! Призначення: На святковий стіл/Великдень Основний інгредієнт: Молочні продукти/Сир Блюдо: Десерти Інгредієнти:
Кількість порцій: 8-10 Спробуйте приготувати Пасха вершкова в домашніх умовах. Покрокові фото допоможуть вам зрозуміти, як зробити блюдо правильно, смачно і гранично просто. Класичний рецепт Пасха вершкова можна розбавити або замінити своїми улюбленими інгредієнтами - створити свій оригінальний кулінарний шедевр. Готуйте вдома і радуйте своїх близьких та друзів! |
||
Категорія: Різне Переглядів: 52