Сирна паскаЧас приготування: 13 ч. 0 хв Сирна паска готується простим рецептом, але настоюватися вона повинна годин 12. Сирну паску намазують на паску і їдять на світле свято Великодня. Для приготування паски знадобиться пасочніци. Опис приготування: Як приготувати сирну паску? 1. Масло вершкове треба вибрати з холодильника, до початку приготування паски, воно має бути м'яким. Сир подрібніть міксером. 2. Потім перемішайте сир з розм'якшеним вершковим маслом. 3. У невелику каструлю вбийте яйця, додайте цукор. Перемішайте. 4. Додайте в каструлю вершки. 5. Туди ж всипте ванілін, перемішайте. 6. Поставте каструлю на середній вогонь, помішуючи, доведіть до кипіння. Варіть масу на повільному вогні, помішуючи хвилин 5. Зніміть з вогню і остудіть. 7. Змішайте сирно-масляну масу з яєчною. 8. Додайте цукати або горіхи. Перемішайте. 9. Чистий квітковий горщик або пасочницу застелите декількома шарами марлі, залиште великі краю. 10. Залийте тісто у форму, краї марлі загорніть. Притисніть Досочки і пресом. Поставте в холодильник на 12 годин. 1. На наступний день зніміть прес і денце або досочки, переверніть паску на тарілку. Сирна паска готова! Приємного апетиту! Призначення: На святковий стіл/Великдень Основний інгредієнт: Молочні продукти/Сир Блюдо: Десерти Інгредієнти:
Кількість порцій: 8-10 Запевняємо вас, приготування цього кулінарного шедевра не відніме у вас багато часу і сил, якщо будете все робити правильно. А щоб дізнатися, як приготувати Сирна паска самостійно вдома, вам підкаже детальний рецепт з фото. Як готується це чудове блюдо, читайте в описі і дотримуйтесь порад і правилам. Класичний склад інгредієнтів ви з легкістю можете доповнити за своїм бажанням, адже кулінарія - мистецтво, засноване на досвіді та експериментах. Сирна паска - простий спосіб втамувати голод навіть самого вибагливого в їжі людини. Своїми враженнями про процес готування і получившимся результатом поділіться з учасниками нашого сайту в розділі коментарів. Ви можете оцінити рецепт приготування автора за п'ятибальною шкалою. Бажаємо вам, щоб всі ваші старання були так само гідно оцінені вашими дегустаторами. |
||
Категорія: Різне Переглядів: 62