Простий ПестоЧас приготування: 15 хв Рецепт приготування традиційного італійського соусу Песто з зрілих ядер мигдалю, без якого не обійдеться пара десятків найпопулярніших страв. Опис приготування: Важко уявити собі італійську кухню без традиційних яскравих приправ і чудових соусів. Спробуйте приготувати найулюбленіший соус всіх жителів сонячної Італії - мигдальний Песто з мускатом, базиліком і часником. Призначення: На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Горіхи Блюдо: Соуси/До птиці/До салату Географія кухні: Країни Європи/Італійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Простий Песто 1. Ретельно прогріти духовку до 230 градусів Цельсія і встановити решітку по центру. 2. Сирий мигдаль (можна використовувати колоті і биті ядра) помістити на деко і смажити 10 хвилин, поки він не стане змінювати колір. 3. Злегка охолодити прожарений мигдаль, зсипати його в кухонний комбайн, туди ж додати часник, базилік, оливкова олія, мускат, сіль і перець. 4. Змішувати всі складові доти, поки не утвориться повністю однорідна маса. Подавати з макаронами, м'ясними та рибними стравами. Не варто готувати відразу багато Песто - чим свіже соус, тим багатше його смак. За цим рецептом приготувати Простий Песто дуже легко навіть удома, так як весь процес зображений на фото. Тепер ви завжди будете знати, як готувати Простий Песто просто і смачно. Домашня кулінарія не виключає експериментів і ви завжди можете змінити класичний рецепт, додавши до стандартних інгредієнтів свої улюблені. |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 21