Соус &Песто&Час приготування: 30 хв Простий рецепт приготування популярного італійського соусу на основі базиліка, сиру та оливкової олії. Рецепт йде корінням в італійський регіон Лігурія і відомий ще з часів Римської імперії. Основний інгредієнт: Овочі Блюдо: Соуси/До м'яса/К птиці/До риби/До салату Географія кухні: Країни Європи/Італійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 5 Як приготувати Соус Песто Відміряти 1/2 чашки якісного оливкового масла. Підготувати пару щедрих жмень свіжого базиліка (який запах!). Тепер помістити в блендер 1/2 чашки тертого пармезану, 1/2 чашки горіхів, вичавити лимонний сік, додати листя базиліка, сіль, перець і залити 1/4 чашки оливкової олії. Збивати до ось такий кислотно-зеленою) пасти. Так само можна додати в соус сир фета і томати, все на ваш смак. Тут представлений класичний рецепт приготування усіма нами улюбленого страви - Соус Песто raquo ;. Якщо ви спробуєте виконати всі вище вказані дії і поради, то ви безумовно отримаєте смачний Соус Песто raquo ;, приготований в домашніх умовах. А щоб нічого не переплутати під час готування, завжди тримайте перед собою відкритий рецепт і стежте за фото кроками. Ви так само можете поміняти простий склад блюда за своїм смаком, але не забудьте підрахувати калорійність кожного інгредієнта, щоб не нашкодити здоров'ю. Отримавши досвід, як приготувати Соус Песто у себе вдома, обов'язково діліться своїми враженнями з автором. Сподіваємося, кулінарія буде об'єднувати все більше і більше людей в єдину спільноту! |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 28