Чорничний соус
Дивитися всі фотографії (2)
Час приготування: 1 ч. 0 хв Якщо хочете приготувати який-небудь незвичайний, екзотичний соус до м'яса або іншому блюду - спробуйте чорничний соус, який відмінно поєднується з несолодким стравами. Опис приготування: Чорничний соус готується не дуже просто, але результат того вартий. Насамперед беремо каструльку, кладемо туди наші ягоди, дрібно-дрібно нарізану (можна кухонним комбайном) лук, заливаємо водою і варимо близько 30 хвилин. Знімаємо з вогню, протираємо отриману масу через сито, щоб прибрати шкурки, насіння та інші непотрібності. Виливаємо отримане пюре в каструлю, додаємо туди цукор, сіль, спеції і яблучний оцет. Варимо на середньому вогні до кипіння, потім зменшуємо вогонь і варимо ще хвилин 20, помішуючи. Беремо стерилізовані баночки, заливаємо в них соус, закриваємо і стерилізуємо у водяній бані близько 30 хвилин. Потім перевертаємо баночки догори дном, даємо постояти так ще хвилин 30. Все, соус готовий до зберігання і вживання! За особистим відчуттям, соус найкраще підходить до м'ясних страв - відбивних, стейків, шашлику. Здорово поєднується з м'ясом птиці. Основний інгредієнт: Ягоди/Чорниця Блюдо: Соуси/До м'яса/К птиці/До риби Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Вам не треба закінчувати курси кухарів, щоб знати, як приготувати Чорничний соус в домашніх умовах. Для цього купите в магазині всі продукти, які включає в себе склад інгредієнтів. Далі прочитайте рецепт та ознайомтесь з фото кожного конкретного кроку. Приготування не забере у вас багато часу, якщо ви будете намагатися робити все послідовно і акуратно. Вивчивши, як готується Чорничний соус, сміливо приступайте до справи! Якщо ви хочете внести свою родзинку в класичний рецепт приготування цієї страви, будьте обережні, щоб не зіпсувати смакові якості виробу. Проте ми завжди вітаємо фантазію наших відвідувачів і просимо обов'язково ділитися своїми кулінарними задумами й ідеями! Будьте впевнені, що кулінарія може стати веселим і цікавим заняттям на кожен день. |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 855