Ткемалі з аличіЧас приготування: 1 ч. 0 хв Вельми пікантний соус, який чудово підходить до страв з м'яса і риби. Готується дуже просто і досить швидко. Опис приготування: Знаменитий грузинський соус ткемалі - смачне доповнення до будь-якого м'яса. Рецепт приготування ткемалі з аличі гранично простий і пропорції інгредієнтів можна міняти у відповідності зі своїми смаками - додавати ту чи іншу зелень, зменшувати або збільшувати кількість перцю і часнику. Ткемалі з аличі можна починати готувати навіть коли алича ще зовсім зелена. Такий ткемалі виходить пікантно-кислуватим і зеленим за кольором. Пропоную вашій увазі рецепт приготування ткемалі з аличі саме зеленою. Такий ткемалі найбільше любить мій чоловік. Призначення: На обід/На природу Основний інгредієнт: Фрукти/Айва Блюдо: Соуси Географія кухні: Республіки СРСР/Грузинська Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Ткемалі з аличі Зелену аличу моєму, заливаємо водою і варимо до готовності. Зливаємо сік в окремий посуд. Готову аличу перетираємо через друшляк. За допомогою блендера подрібнюємо насіння коріандру з сіллю. Додаємо в блендер очищений часник і вимиту зелень і подрібнюємо все в однорідну масу. Додаємо подрібнену зелень і подрібнений гострий перець в протерту аличу і проварюємо приблизно хвилину-дві. Пробуємо, доводимо до смаку. Розливаємо по банках і охолоджуємо. Зберігати в холодильнику. Вдивіться в цей нескладний, але в той же час оригінальний рецепт. Laquo; Ткемалі з аличі - Улюблена страва для багатьох людей. Як приготувати Ткемалі з аличі у себе на домашній кухні вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цієї страви містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати за цим списком, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - захоплююче заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайву вагу спробуйте щоразу підраховувати калорійність кожного харчового продукту. |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 336