Песто з грибівЧас приготування: 40 хв Мабуть, одне з кращих винаходів італійських кухарів - це песто. Немає нічого смачнішого, ніж паста або лазанья з цим ароматним соусом, який, до речі, можна приготувати навіть з грибів. Опис приготування: Справжні любителі італійської кухні, звичайно ж, знають, що цей соус найчастіше готують з базиліка і сиру, але останнім часом з'явилося багато інших варіацій, так що якщо ви хочете спробувати щось новеньке, тоді я розповім вам, як приготувати песто з грибів. Такий соус виходить дуже ароматний з приємним, трохи пікантним, смаком, він відмінно поєднується з м'ясом і, природно, з пастою, але я люблю просто мазати його на шматочок булочки - це для мене найкращий варіант. А ще таке песто досить економічне, і його можна готувати хоч цілий рік, так як печериці завжди можна знайти в магазині. Ну що, готові спробувати ароматний італійський соус, тоді я поділюся з вами рецептом приготування песто з грибів. Основний інгредієнт: Гриби/Шампіньйони Блюдо: Соуси/Песто Географія кухні: Країни Європи/Італійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 Як приготувати Песто з грибів Для початку промиваємо гриби і висушуємо на паперовому рушнику, потім нарізаємо їх на скибочки. Готуємо інші інгредієнти. Ріпчасту цибулю нарізаємо невеликими кубиками, часник, зелень, в'ялені томати і перець чилі подрібнюємо. У сковороду наливаємо оливкова олія і обсмажуємо на ньому ріпчасту цибулю і часник до золотистого кольору, потім додаємо зелений лук, смажимо все ще хвилину. Тепер викладаємо на сковороду гриби, в'ялений помідори, перець чилі, продовжуємо смажити все на повільному вогні протягом 5 хвилин. У самому кінці додаємо подрібнену петрушку і волоські горіхи, вливаємо трохи води, солимо, перемішуємо і тушкуємо 2-3 хвилини. Потім вимикаємо вогонь, а коли ця суміш трохи охолоне, подрібнюємо її за допомогою блендера в кашку. Наше песто готове, приємного апетиту! Рецепт приготування з фото допоможе вам швидко дізнатися, як готується Песто з грибів будинки. У вас напевно вийде смачний Песто з грибів raquo ;, а якщо вас не влаштовує склад блюда, ви можете з легкістю прибрати або додати будь улюблений інгредієнт, особливо, якщо ви стежите за своєю фігурою і вважаєте калорійність кожної страви. Не бійтеся вносити свої нововведення в приготування страви. Експериментуйте, і тоді приготування їжі стане для вас улюбленим заняттям! Кожне приготоване вами блюдо - це найкраща відповідь на питання, як зробити ваше життя смачніше і різноманітніше! Тепер Ви знаєте, як з легкістю готувати класичний рецепт Песто з грибів в домашніх умовах. |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 31