Песто зі шпинатуЧас приготування: 30 хв Відмінний італійський соус з яскравим кольором і насиченим смаком, який ви можете додати до пасти, лазіння або інших страв. І хоча зазвичай його роблять з базиліка, але ми приготуємо його з шпинату. Опис приготування: Песто - цей відмінний італійський соус, з яким будь-яка страва стане яскравішим і смачніше, а я люблю його за те, що готується він гранично просто. Ну а якщо включити фантазію, то можна зробити такий соус зі своїх улюблених продуктів, і зараз я розповім вам, як приготувати песто зі шпинату. Так, я, звичайно ж, знаю, що зазвичай для цього використовується базилік, але повірте мені, рецепт приготування песто зі шпинату, який пропоную вам я, нітрохи не гірше, а для любителів шпинату скоріше навіть і краще. Самі приготуйте таке ароматне песто і вирішіть, який його варіант вам подобається більше. Основний інгредієнт: Овочі/Шпинат Блюдо: Соуси/Песто Географія кухні: Країни Європи/Італійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 1-2 Як приготувати Песто зі шпинату Шпинат промиваємо під водою і заливаємо окропом на 2 хвилини. Потім зливаємо гарячу воду і занурюємо шпинат в холодну, віджимаємо його. Тепер нам слід трохи подрібнити волоські горіхи і обсмажити їх на сухій сковороді. Далі наливаємо на сковороду трохи оливкового масла і обсмажуємо на ньому часник, роздавлений плоскою стороною ножа, 1-2 хвилини. Викладаємо його разом з маслом в чашу блендера, додаємо шпинат, горіхи, масло, що залишилося, тертий сир, солимо, перчимо і подрібнюємо всі інгредієнти в пюре. Песто готове, приємного апетиту! Тут представлений класичний рецепт приготування усіма нами улюбленого страви - Песто зі шпинату. Якщо ви спробуєте виконати всі вище вказані дії і поради, то ви безумовно отримаєте смачний Песто зі шпинату, приготований в домашніх умовах. А щоб нічого не переплутати під час готування, завжди тримайте перед собою відкритий рецепт і стежте за фото кроками. Ви так само можете поміняти простий склад блюда за своїм смаком, але не забудьте підрахувати калорійність кожного інгредієнта, щоб не нашкодити здоров'ю. Отримавши досвід, як приготувати Песто зі шпинату у себе вдома, обов'язково діліться своїми враженнями з автором. Сподіваємося, кулінарія буде об'єднувати все більше і більше людей в єдину спільноту! |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 132