Соус з сушених грибівЧас приготування: 1 ч. 0 хв Грибний соус - універсальна страва. У тому сенсі, що його можна подавати практично до будь-якого іншого страви. Тут я викладу рецепт приготування соусу з сушених грибів з фото. Опис приготування: Це класичний рецепт приготування соусу з сушених грибів. Його ще називають грибним соусом по-французьки. Для приготування задіємо кухонну плиту і блендер. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Гриби/Шампіньйони Блюдо: Соуси Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Соус з сушених грибів Залишаємо сушені гриби замочують в кип'яченій воді. Гриби будуть замачиваться, поки ми не підготуємо інші інгредієнти соусу. Чистимо цибулю від шкірки. Нарізаємо дрібними кубиками. Перекладаємо його в миску. Чистимо часник і подрібнюємо його. Підготуємо селеру. Так як нам потрібен тільки стебло, очищаємо його від кореня і листя. Промиваємо зелень в холодній воді, і ріжемо на дрібні шматочки. Нарізаємо печериці якомога тонше. Готуємо сковорідку. Наливаємо на неї рослинне масло, розігріваємо. Висипаємо селера, часник, цибуля на сковорідку. Тушкуємо овочі протягом 5-7 хвилин. Тепер скидаємо все з пательні в миску, додаємо воду, в якій замочували гриби, вино, воду, сіль і вершкове масло. Включаємо блендер і збиваємо масу, поки вона не стане нагадувати пюре. Ще раз розігріваємо сковороду. Сипем в неї гриби, смажимо близько п'яти-восьми хвилин. Після додаємо їх в миску, ставимо її на вогонь і тушкуємо близько п'яти хвилин. Запевняємо вас, приготування цього кулінарного шедевра не відніме у вас багато часу і сил, якщо будете все робити правильно. А щоб дізнатися, як приготувати Соус з сушених грибів самостійно вдома, вам підкаже детальний рецепт з фото. Як готується це чудове блюдо, читайте в описі і дотримуйтесь порад і правилам. Класичний склад інгредієнтів ви з легкістю можете доповнити за своїм бажанням, адже кулінарія - мистецтво, засноване на досвіді та експериментах. Соус з сушених грибів - простий спосіб втамувати голод навіть самого вибагливого в їжі людини. Своїми враженнями про процес готування і получившимся результатом поділіться з учасниками нашого сайту в розділі коментарів. Ви можете оцінити рецепт приготування автора за п'ятибальною шкалою. Бажаємо вам, щоб всі ваші старання були так само гідно оцінені вашими дегустаторами. |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 224