Суп із сушених грибівЧас приготування: 1 ч. 0 хв Рецепт приготування супу з сушених грибів з картоплею і зеленню петрушки. Незважаючи на свою простоту, суп з сушених грибів і картоплі виходить дуже смачним і ароматним. Опис приготування: Приготування: Добре промити сушені гриби і залити теплою водою. Дати постояти протягом 30 хвилин. Потім подрібнити гриби, викласти в каструлю, залити водою і посолити. Додати воду від замочування грибів. Варити, поки гриби не размягчатся. Додати нарізану кубиками картоплю. Розтопити вершкове масло в сковороді і обсмажити борошно. Додати отриману заправку в суп разом з лавровим листом. Готувати кілька хвилин. посипати суп подрібненою петрушкою і відразу ж подавати. Призначення: На обід Основний інгредієнт: Гриби Блюдо: Супи Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Ви навіть уявити собі і не могли, наскільки легко і швидко можна приготувати Суп із сушених грибів. А представлений тут рецепт допоможе втілити ваш кулінарний задум у домашніх умовах. Класичний склад продуктів, необхідних для створення цієї страви, зазначений у списку інгредієнтів. Ви можете додати або виключити будь-який продукт на свій розсуд. Як бачите, рецепт приготування супроводжується фото кожної окремої дії, що з легкістю дає зрозуміти, як зробити смачний Суп із сушених грибів. Кулінарія - це простий метод внести домашній затишок і радість у ваше повсякденне життя. Однак не варто забувати і про те, що зайві калорії можуть зіпсувати не тільки зовнішній вигляд, але і здоров'я людини. Тому кожен раз підраховуйте калорійність використовуваних продуктів. |
||
Категорія: Супи Переглядів: 39