Борщ з квасолеюЧас приготування: 1 ч. 0 хв Борщ з квасолею - коронна страва українських кулінарів. А якщо ще з салом, та зі свіжою цибулею, та з часниковими помпушки ... Опис приготування: Едино вірного і правильно рецепта борщу сьогодні не існує - скільки кулінарів, стільки і варіацій рецепта українського борщу. Традиційно борщ вариться на м'ясі, однак здавна існував і православний пісний варіант цієї страви - борщ з квасолею. Квасоля у відсутності м'яса робить борщ більш ситним. Подавати борщ з квасолею найкраще з солоним салом, чорним хлібом, свіжою зеленню, часником і українськими помпушки - часниковими булочками. Смачного, як кажуть українці! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Овочі/Боби/Квасоля/Буряк Блюдо: Супи/Борщ Географія кухні: Республіки СРСР/Українська Інгредієнти:
Кількість порцій: 10-15 Як приготувати Борщ з квасолею Беремо сковороду, кладемо туди соломкою нарізану буряк, наливаємо воду, оцет і томатне пюре. Тушкуємо 10-15 хвилин до напівготовності буряка. Морква теж нарізаємо соломкою і обсмажуємо в рослинному маслі до напівготовності. З яловичої грудинки робимо бульйон, коли той наполовину готовий - кладемо в нього нашатковану капусту. Доводимо бульйон з капустою до кипіння, кладемо туди кубиками нарізану картоплю, через 5 хвилин туди ж кладемо соломками нарізаний болгарський перець. За 5 хвилин до готовності картоплі кладемо в борщ вже готову квасолю (квасоля спершу замочують на ніч, а потім відварюють півтори години у воді). Нарешті, за кілька хвилин до закінчення варіння додаємо в каструлю підготовлену нами буряк і обсмажену моркву. Варимо ще 2-3 хвилини, потім накриваємо кришкою і даємо настоятися 10-15 хвилин. Готово! Вдивіться в цей простий, але в теж час унікальний рецепт. Борщ з квасолею - улюблене блюдо для багатьох людей. Як приготувати Борщ з квасолею в домашніх умовах вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цього кулінарного шедевра містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати з даного списку, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - цікаве заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайві кілограми постарайтеся щоразу підраховувати калорійність кожного продукту. |
||
Категорія: Супи Переглядів: 46