Червоний борщ з квасолеюЧас приготування: 1 ч. 0 хв Борщ люблять і готують майже в кожній родині. Це традиційне блюдо має не мало варіацій і секретів приготування. У моєму рецепті все робиться за класичною рецептурою, лише додається квасоля. Опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування червоного борщу з квасолею. З інгредієнтів вам знадобляться наступні продукти: буряк, квасоля, картопля, цибуля ріпчаста, морква, капуста, часник, томати, яловичина, сіль, перець, лавровий лист, рослинне масло. Готовий борщ повинен настоятися, зазвичай 10-12 хвилин. При подачі, прикрасьте страву зеленню, подавайте зі сметаною та пампушками (хлібом). Гарного дня! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Овочі/Боби/Квасоля/Буряк Блюдо: Супи/Борщ Географія кухні: Республіки СРСР/Українська Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Червоний борщ з квасолею Підготуйте квасоля. Промийте і замочіть в холодній воді, приблизно на 1 годину. Потім злийте воду і відваріть квасолю до готовності, це займе годину-півтори. Поки вариться квасоля, відваріть у великій каструлі, в 3л. підсоленої води, м'ясо. М'ясо вариться 1 годину. Наріжте капусту, киньте в бульйон, варіть 10 хвилин. Кубиками ріжемо картоплю, відправляємо в бульйон, варимо ще 5 хвилин. Наріжте кубиками буряк. Буряк обсмажуємо на рослинному маслі 5 хвилин. З буряком смажимо очищений головки часнику, для аромату. Моркву натріть на тертці. Лук наріжте кубиками. Цибулю і моркву, обсмажте з буряком і часником 2-3 хвилини. Кладемо на сковороду томати, попередньо видаливши серцевину. Коли помідори трохи обсмажити, видаліть з них шкіру. Виделкою розминаємо помідори в пюре, обсмажуємо ще пару хвилин. Зажарку кладемо в борщ, додаємо лавровий лист, сіль і перець. Варимо ще 5 хвилин. Все готово! Розлийте борщ по тарілках, додайте сметану. Смачного! Сталося чудо! Нарешті ви знайшли саме той рецепт, який шукали. Не можна посперечатися, що Червоний борщ з квасолею - відмінне блюдо. Пропонуємо вам уважно ознайомитися з інформацією, як готувати Червоний борщ з квасолею в домашніх умовах. Як ви вже встигли помітити, рецепт приготування містить не тільки докладний опис кожного кроку, а й фото, що дуже допомагає уникати помилок під час роботи. Пам'ятайте, що ви завжди можете зі сміливістю застосовувати свою фантазію і міняти класичний склад інгредієнтів вироби на свій смак. Улюблені прянощі і спеції додадуть до вашого шедевру вишуканий і неповторний аромат. Візьміть собі на замітку, що бажано завжди рахувати калорії окремих продуктів, щоб залишатися красивими і здоровими. Нехай кулінарія стане для вас улюбленим дозвіллям і чудовим хобі! |
||
Категорія: Супи Переглядів: 91