Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Короп запечений в рукаві
Сосиски в тісті на сковороді
Запечені кабачки в духовці
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Закуски » Заливне з коропа

Заливне з коропа

Заливне з коропа
Час приготування: 3 ч. 0 хв
Заливне з коропа дуже сподобається всім, особливо тим людям, які не їдять м'яса. Навіть бульйон для цього заливного використовується рибний. Я навчу вас готувати холодець з коропа.

Опис приготування:
Якщо красиво оформити заливне з коропа, то на інші закуски на вашому столі можуть і не звернути уваги. Тому що заливне - це завжди приємний сюрприз. Смачне і ніжне, воно припаде до смаку кожному. Рибний бульйон вариться на корінь селери і петрушки. Прикрашається заливне з коропа ягодами, бажано кислими, такими як брусниця і смородина. А так само різними фігурами з овочів. Проявіть фантазію, і ваше холодець справить фурор!
Почнемо.
1. Почистіть і вимийте свіжого коропа. Відріжте голову і хвіст. Поріжте коропа на шматки і виберіть кістки.
2. Голову і хвіст складіть у каструлю, залийте водою. Доведіть до кипіння, виділиться піна, її треба прибрати.
3. Як тільки вода закипить, додайте в каструлю коріння петрушки і селери, лавровий літ і поперчіть.
4. Після кипіння варіть на середньому вогні ще 20 хвилин. Виділятиметься пеня - знімайте.
5. Потім дістаньте хвіст і голову. Покладіть в бульйон шматки риби і варіть до їхньої готовності.
6. Поки вариться короп, зробіть прикраси для заливного. У першу чергу, потрібно зварити яйця круто. Остудити, почистити і нарізати четвертинками уздовж.
7. Морква теж зваріть, якщо розрізати моркву на невеликі шматки, то звариться вона швидше. Варену моркву викладіть на плоску тарілку, так вона швидше охолоне і буде легше її нарізати.
8. Морква можете нарізати кільцями, а можете вирізати з неї квіточки.
9. Підготуйте форму для заливного.
10. Дістаньте вареного коропа і складіть його в форму. Зверху покладіть яйця, морква і ягоди.
11. У бульйон додайте желатин і варіть до повного розчинення желатину. Залийте бульйон у форму з коропом, морквою і яйцями. Поставте в холодильник до повного застигання.

Заливне з коропа вийшло! Смачного!

Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл/Різдво

Основний інгредієнт:
М'ясо/Риба і морепродукти/Короп
Блюдо: Закуски/Холодець

Інгредієнти:
  • Рибний бульйон - 1 Літр (Будь на ваш смак.)
  • Желатин - 4 Ст. ложки
  • Короп - 1 Кілограм
  • Корінь петрушки - 1 Штука
  • Корінь селери - 1 Штука
  • Лавровий лист - За смаком
  • Ріпчасту цибулю - 1 Штука
  • Морква - 1 Штука
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Ягоди - За смаком
  • Яйця - 3 Штуки

Кількість порцій: 3-4
Якщо вам сподобався цей рецепт, і ви хочете знати, як приготувати Заливне з коропа в домашніх умовах, дотримуйтесь усім вищевикладеним рекомендаціям. Фото кожного кроку допомагає побачити, як зробити ту чи іншу дію. Заливне з коропа - простий спосіб для того, щоб не лише порадувати своїх близьких, але і здивувати їх. Сподіваємося, приготування не відняло у вас багато сил, і ви з задоволенням поділіться своїм враженням з іншими користувачами нашого сайту в розділі коментарів.
Категорія: Закуски Переглядів: 1221   
Схожі рецепти страв з фото:
Заливне з окуня
Заливне з осетра
Заливне з риби
Заливне з риби без желатину
Заливне з сома
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.