Заливне з коропа![]() Час приготування: 3 ч. 0 хв Заливне з коропа дуже сподобається всім, особливо тим людям, які не їдять м'яса. Навіть бульйон для цього заливного використовується рибний. Я навчу вас готувати холодець з коропа. Опис приготування: Якщо красиво оформити заливне з коропа, то на інші закуски на вашому столі можуть і не звернути уваги. Тому що заливне - це завжди приємний сюрприз. Смачне і ніжне, воно припаде до смаку кожному. Рибний бульйон вариться на корінь селери і петрушки. Прикрашається заливне з коропа ягодами, бажано кислими, такими як брусниця і смородина. А так само різними фігурами з овочів. Проявіть фантазію, і ваше холодець справить фурор! Почнемо. 1. Почистіть і вимийте свіжого коропа. Відріжте голову і хвіст. Поріжте коропа на шматки і виберіть кістки. 2. Голову і хвіст складіть у каструлю, залийте водою. Доведіть до кипіння, виділиться піна, її треба прибрати. 3. Як тільки вода закипить, додайте в каструлю коріння петрушки і селери, лавровий літ і поперчіть. 4. Після кипіння варіть на середньому вогні ще 20 хвилин. Виділятиметься пеня - знімайте. 5. Потім дістаньте хвіст і голову. Покладіть в бульйон шматки риби і варіть до їхньої готовності. 6. Поки вариться короп, зробіть прикраси для заливного. У першу чергу, потрібно зварити яйця круто. Остудити, почистити і нарізати четвертинками уздовж. 7. Морква теж зваріть, якщо розрізати моркву на невеликі шматки, то звариться вона швидше. Варену моркву викладіть на плоску тарілку, так вона швидше охолоне і буде легше її нарізати. 8. Морква можете нарізати кільцями, а можете вирізати з неї квіточки. 9. Підготуйте форму для заливного. 10. Дістаньте вареного коропа і складіть його в форму. Зверху покладіть яйця, морква і ягоди. 11. У бульйон додайте желатин і варіть до повного розчинення желатину. Залийте бульйон у форму з коропом, морквою і яйцями. Поставте в холодильник до повного застигання. Заливне з коропа вийшло! Смачного! Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл/Різдво Основний інгредієнт: М'ясо/Риба і морепродукти/Короп Блюдо: Закуски/Холодець Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Якщо вам сподобався цей рецепт, і ви хочете знати, як приготувати Заливне з коропа в домашніх умовах, дотримуйтесь усім вищевикладеним рекомендаціям. Фото кожного кроку допомагає побачити, як зробити ту чи іншу дію. Заливне з коропа - простий спосіб для того, щоб не лише порадувати своїх близьких, але і здивувати їх. Сподіваємося, приготування не відняло у вас багато сил, і ви з задоволенням поділіться своїм враженням з іншими користувачами нашого сайту в розділі коментарів. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 1221