Заливне з осетра![]() Час приготування: 3 ч. 0 хв Laquo; Яка гидота - ця ваша заливна риба! Raquo ;. Цитата з улюбленого фільму зробила це блюдо обов'язковим на святковому столі, особливо новорічному. Так давайте навчимося готувати заливне з осетра. Опис приготування: Отже, почнемо приготування улюбленої страви. Повірте, якщо ви ще не пробували заливне з осетра, то ви не розчаруєтеся! Не дивлячись на те, що зараз заливне роблять з усього, прямо як піцу. Заливне з осетра особливе. Осетер-риба насичена вітамінами. І в зимовий час обов'язково потрібно готувати страви з цієї невибагливої ??рибки. Приступимо. 1. Залийте желатин холодною кип'яченою водою. Залиште в стороні набухати. 2. На набухання желатину піде приблизно годину, за цей час ми встигнемо зробити все інше. Помийте і почистіть осетра. 3. Відріжте голову і хвіст. Покладіть їх у каструлю з водою і поставте варитися. 4. Решти осетра обробити, поріжте на невеликі шматочки, почистіть від кісток. 5. Як тільки бульйон закипить, зніміть утворилася пінку. Вийміть голову і хвіст. Замість них покладіть у бульйон шматочки риби, коріння і лавровий лист. 6. Разом з рибою зваріть і моркву, в тому ж бульйоні. Так, не забудьте посолити і поперчити бульйон. 7. Наріжте половинку лимона тонкими скибочками, з іншої половинки вичавити сік. 8. Готові варені осетра і моркву дістаньте і покладіть на плоску тарілку, так вони швидше охолонуть. 9. У бульйон вилийте набряклий желатин, варіть на повільному вогні до повного розчинення желатину. Дуже важливо стежити за тим, щоб вода не закипіла. 10. Складіть шматочки риби, скибочки лимона, моркву і зелень за смаком в форму для заливного. 11. Залийте бульйоном і залиште в холодильнику мінімум на півтори години. Смачного! Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл/Різдво Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Осетер Блюдо: Закуски/Холодець Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 За цим рецептом приготувати Заливне з осетра дуже легко навіть удома, так як весь процес зображений на фото. Тепер ви завжди будете знати, як готувати Заливне з осетра просто і смачно. Домашня кулінарія не виключає експериментів і ви завжди можете змінити класичний рецепт, додавши до стандартних інгредієнтів свої улюблені. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 205