Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Запечені кабачки в духовці
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Закуски » Заливне з осетра

Заливне з осетра

Заливне з осетра
Час приготування: 3 ч. 0 хв
Laquo; Яка гидота - ця ваша заливна риба! Raquo ;. Цитата з улюбленого фільму зробила це блюдо обов'язковим на святковому столі, особливо новорічному. Так давайте навчимося готувати заливне з осетра.

Опис приготування:
Отже, почнемо приготування улюбленої страви. Повірте, якщо ви ще не пробували заливне з осетра, то ви не розчаруєтеся! Не дивлячись на те, що зараз заливне роблять з усього, прямо як піцу. Заливне з осетра особливе. Осетер-риба насичена вітамінами. І в зимовий час обов'язково потрібно готувати страви з цієї невибагливої ??рибки. Приступимо.
1. Залийте желатин холодною кип'яченою водою. Залиште в стороні набухати.
2. На набухання желатину піде приблизно годину, за цей час ми встигнемо зробити все інше. Помийте і почистіть осетра.
3. Відріжте голову і хвіст. Покладіть їх у каструлю з водою і поставте варитися.
4. Решти осетра обробити, поріжте на невеликі шматочки, почистіть від кісток.
5. Як тільки бульйон закипить, зніміть утворилася пінку. Вийміть голову і хвіст. Замість них покладіть у бульйон шматочки риби, коріння і лавровий лист.
6. Разом з рибою зваріть і моркву, в тому ж бульйоні. Так, не забудьте посолити і поперчити бульйон.
7. Наріжте половинку лимона тонкими скибочками, з іншої половинки вичавити сік.
8. Готові варені осетра і моркву дістаньте і покладіть на плоску тарілку, так вони швидше охолонуть.
9. У бульйон вилийте набряклий желатин, варіть на повільному вогні до повного розчинення желатину. Дуже важливо стежити за тим, щоб вода не закипіла.
10. Складіть шматочки риби, скибочки лимона, моркву і зелень за смаком в форму для заливного.
11. Залийте бульйоном і залиште в холодильнику мінімум на півтори години.

Смачного!

Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл/Різдво

Основний інгредієнт:
Риба і морепродукти/Осетер
Блюдо: Закуски/Холодець

Інгредієнти:
  • Рибний бульйон - 1 Літр (Будь на ваш смак.)
  • Желатин - 2 Ст. ложки
  • Осетер - 1 Кілограм
  • Корінь петрушки - 1 Штука
  • Корінь селери - 1 Штука
  • Лавровий лист - За смаком
  • Морква - 1 Штука
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Лимон - 1 Штука
  • Свіжа зелень - За смаком

Кількість порцій: 3-4
За цим рецептом приготувати Заливне з осетра дуже легко навіть удома, так як весь процес зображений на фото. Тепер ви завжди будете знати, як готувати Заливне з осетра просто і смачно. Домашня кулінарія не виключає експериментів і ви завжди можете змінити класичний рецепт, додавши до стандартних інгредієнтів свої улюблені.
Категорія: Закуски Переглядів: 205   
Схожі рецепти страв з фото:
Заливне з окуня
Заливне з курки
Заливне з коропа
Заливне з риби
Заливне з риби без желатину
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.