Білий борщ самарськийЧас приготування: 2 ч. 0 хв Прекрасний весняний рецепт борщу до вашого столу. По суті білий борщ нічим не відрізняється від зеленого, можуть відрізняться лише деякі інгредієнти. Як не крути - це дуже смачно! Опис приготування: Перед вами - простий рецепт приготування білого борщу самарського. Для приготування використовуємо такі інгредієнти: щавель, картопля, курка, яйця, цибуля ріпчаста, морква, коріння селери і петрушки, масло вершкове, сіль, перець і лавровий лист. При подачі рясно поливаємо борщик сметанкою і кличемо всіх до столу. Не забуваємо про свіжий хлібець до борщу. Удачі! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Птах/Курка/Щавель/Зелень Блюдо: Супи/Борщ Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Як приготувати Білий борщ самарський Для початку зваримо бульйон з коріння, лаврового листа, спецій, солі, крупно порізаної моркви та цибулі. Бульйон варимо 1,5-2 години. Поки вариться бульйон відваріть круто яйця. Потім очистіть їх від шкаралупи. З звареного бульйону виймаємо і викидаємо коріння, лавровий лист. Залишається тільки моркву і цибулю. М'ясо виймаємо і видаляємо з нього всі кістки, подрібнивши філейну частину на шматочки. Картопля дрібно нарізаємо і відправляємо в бульйон, туди ж відправляємо подрібнене м'ясо. Солимо і перчимо до смаку. Щавель промийте під водою і подрібніть. Яйця і петрушку також дрібно нарізаємо. Картошка практично зварилася. Кладемо в суп нарізану щавель. Варимо близько 5 хвилин. Кладемо петрушку і яйця, варимо ще 2-3 хвилини. Додаємо шматочок вершкового масла і через 2 хвилини знімаємо борщ з плити. Даємо йому настоятися 10 хвилин. Все готово! Смачного! Побачивши це неймовірне блюдо, Білий борщ самарський, ви обов'язково повинні дізнатися як приготувати його в домашніх умовах. Для початку уважно вивчіть рецепт. Вам необхідно заздалегідь купити всі потрібні інгредієнти, щоб приготування не перервалося через брак одного з продуктів. Розкладіть всі продукти і прилади перед собою. Тепер прийшла пора з'ясувати, як зробити Білий борщ самарський вдома, для цього зручно читати рецепт приготування по кроках з фото. Класичний склад блюда можна змінювати на свій розсуд, але для першого разу, радимо дотримуватися вище представленого опису. Запам'ятавши, як готується домашній Білий борщ самарський, наступного разу ви можете діяти по пам'яті. Ми впевнені, що кулінарія стане для вас способом самовираження, і ви з радістю будете дивувати своїх близьких все новими кулінарними шедеврами. Однак дуже важливо не забувати підраховувати калорії, щоб не нашкодити фігурі і здоров'ю. |
||
Категорія: Супи Переглядів: 36