Зелений борщ з яйцемЧас приготування: 40 хв Пропоную вам спробувати класичний рецепт зеленого борщу з яйцем, як його готували наші мами, бабусі, і, напевно, ще далекі предки. Смачно, ситно, і дуже по-весняному, спробуйте! Опис приготування: Цей старий- добрий простий рецепт зеленого борщу з яйцем я свого часу дізналася від своєї мами, вона, в свою чергу, від своєї, і так далі. У ньому немає ніяких надмірностей і вишукувань, але ж ніхто вам не заважає удосконалити рецептуру, додавши нові інгредієнти. Отже, як приготувати зелений борщ з яйцем: 1. Ставимо варитися бульйон. Для цього м'ясо опускаємо в чисту підсолену воду, і варимо майже до готовності. Можна відразу ж в іншій каструльці поставити відварюватися яйця. 2. Коли бульйон закипить, - знімаємо піну, і додаємо нарізану кубиками картоплю. 3. Варимо до готовності картоплі. Тим часом цибулю і моркву миємо і чистимо, подрібнюємо, і обсмажуємо на олії до золотистого кольору. 4. Коли картопля готова, - додамо зажарку з пательні, а також нарізаний дрібно щавель. Солимо, перчимо, і тримаємо хвилин 5. 5. У цей час яйця охолоджуємо, чистимо, і нарізаємо кубиками, або ж кружечками, - кому як подобається. 6. Борщ знімаємо з вогню, розсипаємо по тарілках, і прикрашаємо яйцями, а також зеленню, якщо є в наявності. готово! Приємного апетиту, сподіваюся, що цей рецепт приготування зеленого борщу з яйцем вам сподобається! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Овочі/Щавель Блюдо: Супи/Борщ Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Зелений борщ з яйцем - простий спосіб порадувати ваших близьких. Перед вами найкращий рецепт приготування улюбленого кулінарного виробу. Уважно вивчивши всі рекомендації та розглянувши фото, ви зрозумієте, як приготувати Зелений борщ з яйцем в домашніх умовах. Щоб приготування не забрало багато часу, радимо вам заздалегідь підготувати всі необхідні інгредієнти, які входять до складу страви, і кухонні прилади, які можуть знадобитися під час процесу. Якщо вам сподобався представлений на цій сторінці рецепт, прохання оцінити його по достоїнству і залишити свій коментар. |
||
Категорія: Супи Переглядів: 244