Морквяний крем-суп із зеленнюЧас приготування: 30 хв Прекрасний корисний смачний морквяний крем-суп із зеленню рекомендую всім любителям овочевих страв. Ми мало їмо моркви, тому що наша кухня передбачає її участь скрізь, але в малих кількостях. Опис приготування: Морквяний крем-суп із зеленню готується також як і всі овочеві крем-супи. Обов'язково потрібно брати каструлю з товстим дном і смажити цибулю і часник відразу в ній. Масло добре використовувати оливкову. Бульйон можна замінити просто водою. У морквяний крем-суп із зеленню можна додати кабачок або картопля або будь-які овочі за смаком. Суп вариться 25 хвилин на повільному вогні, щоб змішалися всі аромати. Успіхів і приємного апетиту! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Овочі/Морква Блюдо: Супи/Супи-пюре Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Морквяний крем-суп із зеленню Підготувати продукти. Моркву порізати кубиками. Цибулю і часник підсмажити на олії. Додати моркву, спеції, кріп і бульйон. Варити до готовності на невеликому вогні. Блендером подрібніть моркву. Вершки додайте до супу. Розмішайте, доведіть до кипіння. Смачного! За цим рецептом приготувати Морквяний крем-суп із зеленню дуже легко навіть удома, так як весь процес зображений на фото. Тепер ви завжди будете знати, як готувати Морквяний крем-суп із зеленню просто і смачно. Домашня кулінарія не виключає експериментів і ви завжди можете змінити класичний рецепт, додавши до стандартних інгредієнтів свої улюблені. |
||
Категорія: Супи Переглядів: 41