Аджика гостраЧас приготування: 40 хв Рецепт присвячується любителям гострої аджики. В даному випадку, гостра аджика НЕ ??заготовлюється на зиму, а готується перед безпосереднім використанням. Обережно - диявольськи гостро! Опис приготування: Цей рецепт не претендує на звання самого правильного і автентичного рецепту аджики в рунеті, але повірте - як би цей соус не називався, головне, що виходить він дуже смачним і дуже гострим :) Дійсно, такий соус рекомендую тільки тим, хто по-справжньому любить гостре і не дуже до нього чутливий. Використовується приготована за цим рецептом гостра аджика по-різному - я її намазую на грінки, додаю в гарячі страви, супи. Бажаю удачі у приготуванні! Основний інгредієнт: Овочі/Перець/Помідор Блюдо: Соуси/Закуски/Аджика Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Аджика гостра Це - наші інгредієнти. З них виходить острющая аджика :) У ступці перетираємо часник, перець чилі (попередньо вимитий, очищений від насіння і тонко нарізаний) з сіллю і спеціями. До виділення соку з овочів. Змішуємо з томатною пастою і гарненько перемішуємо. Даємо настоятися хвилин 30 - і гостра аджика готова! Тепер ви знаєте як приготувати домашній Аджика гостра raquo ;. Завдяки докладним інструкціям з фото можна без особливих зусиль зробити класичний варіант цієї страви. Простий рецепт Аджика гостра можна поліпшити своїми улюбленими інгредієнтами і створити тим самим щось оригінальне - в домаш умовах експерименти з їжею звичайна справа. |
||
Категорія: Супи Переглядів: 179