Аджика з хріномЧас приготування: 40 хв Аджика з хріном - ароматна, гостра і при цьому надзвичайно смачна приправа. Ідеально підходить до безлічі страв. Відмінно поєднується і з пловом, і з пельменями, і з будь-якими м'ясними делікатесами. Опис приготування: Аджика з хріном - відмінне доповнення до будь-якої страви. Вона може і зліг доповнити смак, і повністю його змінити. А якщо ви приготуєте аджику самі, то будете ще й впевнені в її якості і складі. Та й що може бути краще домашньої аджики ?! Розповідаю, як її приготувати. Рецепт аджики з хріном допоможе вам зробити все правильно. А покрокові фотографії зроблять процес готування ще більш зрозумілим. Готуйте із задоволенням! Основний інгредієнт: Овочі/Хрін Блюдо: Соуси/Закуски/Аджика Географія кухні: Республіки СРСР/Абхазька Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Як приготувати Аджика з хріном Помідори вимити, зробити хрестоподібні надрізи, залити окропом на 20 секунд. Зняти шкірку. Болгарський перець вимити, очистити від насіння. Розрізати на кілька частин. У блендері подрібнити підготовлені помідори, болгарський перець і гострий перець. Корінь хрону вимити, очистити від шкірки. Натерти на дрібній тертці. Обережно, берегти очі. Часник почистити, дрібно нарізати. Подрібнену овочеву суміш перекласти з блендера в миску. Додати дрібно нарізаний часник і натертий хрін. Перемішати. Додати сіль і оцет. Добре перемішати. Аджика готова. Подавати як соус або приправу. Зберігати в скляних банках з кришками в холодильнику. Погодьтеся, покроковий рецепт з фото - це до геніальності простий спосіб дізнатися, як приготувати Аджика з хріном в домашніх умовах. Приготування не забере у вас багато часу, а самостійно зроблене блюдо принесе радість не тільки вам, але і вашим близьким. На нашому сайті викладено класичний рецепт приготування, проте ніщо не заважає вам на свій розсуд доповнити склад продуктів своїми коханими і зробити ще більш смачний домашній Аджика з хріном. Кулінарія - улюблене заняття мільйонів людей, але не варто забувати, що зайві калорії можуть зіпсувати фігуру! |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 242