Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечені кабачки в духовці
Лаваш з куркою і сиром
Сосиски в тісті на сковороді
Ожина з цукром на зиму
Тісто на галушки
Смажені рижики
Гарбузова каша
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Соуси » Аджика з хріном

Аджика з хріном

Аджика з хріном
Час приготування: 40 хв
Аджика з хріном - ароматна, гостра і при цьому надзвичайно смачна приправа. Ідеально підходить до безлічі страв. Відмінно поєднується і з пловом, і з пельменями, і з будь-якими м'ясними делікатесами.

Опис приготування:
Аджика з хріном - відмінне доповнення до будь-якої страви. Вона може і зліг доповнити смак, і повністю його змінити. А якщо ви приготуєте аджику самі, то будете ще й впевнені в її якості і складі. Та й що може бути краще домашньої аджики ?! Розповідаю, як її приготувати. Рецепт аджики з хріном допоможе вам зробити все правильно. А покрокові фотографії зроблять процес готування ще більш зрозумілим. Готуйте із задоволенням!


Основний інгредієнт:
Овочі/Хрін
Блюдо: Соуси/Закуски/Аджика
Географія кухні: Республіки СРСР/Абхазька

Інгредієнти:
  • Помідори - 2 Кілограма
  • Болгарський перець - 1 Кілограм (Для аджики краще брати червоний болгарський перець)
  • Часник - 300 Грам
  • Перець гострий - 300 Грам
  • Хрін свіжий - 300 Грам (Знадобиться лише корінь хрону. Листя не потрібні.)
  • Сіль - 1 Стакан
  • Оцет 9% - 1 Стакан

Кількість порцій: 8

Як приготувати Аджика з хріном
Аджика з хріном Помідори вимити, зробити хрестоподібні надрізи, залити окропом на 20 секунд. Зняти шкірку. Аджика з хріном Болгарський перець вимити, очистити від насіння. Розрізати на кілька частин. Аджика з хріном У блендері подрібнити підготовлені помідори, болгарський перець і гострий перець. Аджика з хріном Корінь хрону вимити, очистити від шкірки. Натерти на дрібній тертці. Обережно, берегти очі. Аджика з хріном Часник почистити, дрібно нарізати. Аджика з хріном Подрібнену овочеву суміш перекласти з блендера в миску. Додати дрібно нарізаний часник і натертий хрін. Перемішати. Додати сіль і оцет. Добре перемішати. Аджика з хріном Аджика готова. Подавати як соус або приправу. Зберігати в скляних банках з кришками в холодильнику.

Погодьтеся, покроковий рецепт з фото - це до геніальності простий спосіб дізнатися, як приготувати Аджика з хріном в домашніх умовах. Приготування не забере у вас багато часу, а самостійно зроблене блюдо принесе радість не тільки вам, але і вашим близьким. На нашому сайті викладено класичний рецепт приготування, проте ніщо не заважає вам на свій розсуд доповнити склад продуктів своїми коханими і зробити ще більш смачний домашній Аджика з хріном. Кулінарія - улюблене заняття мільйонів людей, але не варто забувати, що зайві калорії можуть зіпсувати фігуру!
Категорія: Соуси Переглядів: 242   
Схожі рецепти страв з фото:
Аджика з помідорів на зиму
Аджика гостра
Аджика з помідорів
Аджика з помідорів на зиму
Абхазька аджика
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.