Аджика з яблукамиЧас приготування: 4 год. 0 хв Аджика з яблуками - гостра заготівля, яка поліпшить будь м'ясне, рибне, а також вегетаріанське блюдо. Приготована за даним рецептом аджика виходить дуже смачною і красивого рудого кольору. Опис приготування: Аджика з яблуками - це прекрасний соус, який у мене завжди під рукою. Я додаю аджику практично до всіх страв, бо люблю їжу з острінкой. Іноді аджику з яблуками я використовую як пасти для білого хліба. Це дуже смачно! Що стосується приготування аджики з яблуками, то тут все дуже просто: читайте рецепт і все дізнаєтеся. Як завжди, все просто і геніально! :) Основний інгредієнт: Овочі/Фрукти/Яблука Блюдо: Заготовки/Закуски/Консервація/Аджика Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Як приготувати Аджика з яблуками Всі овочі промиваємо (крім часнику, його ми будемо додавати в кінці) і дрібно нарізаємо. Потім все подрібнюємо за допомогою блендера. Потім вийшло овочеве пюре додаємо в каструлю з товстим дном і доводимо до кипіння, потім вогонь зменшуємо до середнього і варимо близько години, зрідка перемішуючи. Потім через годину у вміст вливаємо олію, оцет і додаємо сіль і цукор. Варимо аджику ще близько 20 хвилин, перемішуючи. Далі знімемо з вогню каструлю. Додаємо очищений часник у вміст і залишаємо остигати при кімнатній температурі протягом години. Банки і кришки стерилізуємо і потім за допомогою воронки розливаємо аджику. Закочуємо банки і прибираємо зберігатися в прохолодне місце. Аджика з яблуками може зберігатися до року. Смачного! Візьміть собі на замітку як приготувати Аджика з яблуками. Цей класичний рецепт дозволить вам швидко і без особливих зусиль зрозуміти, як зробити Аджика з яблуками в домашніх умовах. Дотримуйтесь докладного опису кожного конкретного дії з фото. Дане блюдо завжди славилося своїми смаковими якостями. Його рецепт приготування досить простий і легкий. Традиційний склад інгредієнтів при бажанні можна змінити на свій розсуд. Пробуйте і не бійтеся експериментувати, тоді кулінарія назавжди стане вашим улюбленим заняттям! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 363