Червоний борщ![]() Час приготування: 2 ч. 0 хв Це легендарне блюдо знають і люблять багато! Перед його приголомшливим смаком і неперевершеним ароматом мало хто встоїть. Пропоную вам свій варіант приготування класичного українського борщу! Опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування червоного борщу. Український борщ завжди був улюбленою стравою у простого народу, та й у людей з вищих верств суспільства він користувався не малою популярністю. У приготуванні борщу є безліч секретів, один з таких секретів я описав нижче. Для того, щоб домогтися яскравого, красивого і насиченого кольору борщу - потрібно додати одну столову ложечку лимонного соку (перед термічною обробкою буряка). Удачи в приготуванні! Призначення: На обід Основний інгредієнт: М'ясо/Овочі/Свинина/Буряк Блюдо: Супи/Борщ Географія кухні: Республіки СРСР/Українська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Червоний борщ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Якщо хочете спробувати який смачний цей кулінарний шедевр, дотримуйтесь покроковому опису з фото і дізнаєтеся, як приготувати Червоний борщ. Як бачите, рецепт приготування досить простий і ви з легкістю зробите це неповторне блюдо в домашніх умовах. Класичний склад продуктів завжди можна коригувати під себе. Після втілення представленої ідеї, обов'язково поділіться своїм відкликанням з автором і оцініть даний рецепт! Червоний борщ - унікальний спосіб внести домашній затишок у вашу повсякденне життя. Порадуйте своїх близьких і доведіть, що для вас кулінарія - одне з найулюбленіших занять! |
||
Категорія: Супи Переглядів: 1222