Борщ з галушкамиЧас приготування: 2 ч. 0 хв Пропоную приготувати на обід смачна страва - борщ з галушками. Якщо в будинку не виявилося хліба - саме час освоїти новий рецепт! Опис приготування: Звичайний борщ - це так просто і так буденно ... розповім вам, як зробити борщ з галушками. Це воістину знахідка, особливо, коли в хаті ні шматочка хліба. Це смачно, ситно і повірте - зовсім нескладно. Галушки можна подавати як окремо від борщу, так і в тарілці з борщем. І не забудьте про сметану - який же борщ без неї. Цей рецепт борщу з галушками з фото допоможе вам приготувати смачний борщ і ваші домочадці будуть дуже задоволені. Бажаю удачі! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Борошно і тісто Блюдо: Супи/Борщ Географія кухні: Республіки СРСР/Українська Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-8 Як приготувати Борщ з галушками Курку миємо, розрізаємо на шматки. Складаємо в каструлю і ставимо варити бульйон. Буряк очищаємо, нарізаємо соломкою. Обсмажуємо на рослинному маслі хвилин 10, додаємо трохи води і оцет, і тушкуємо під кришкою хвилин 30. Шаткуємо капусту і, трохи посоливши, добре віджимаємо. Картоплю чистимо і нарізаємо кубиками. Чистимо цибулю і моркву. Цибулю нарізаємо, а моркву натираємо на крупній тертці. Сало нарізаємо маленькими кубиками і обсмажуємо на сковороді до золотистого кольору. На сковороду до сала додаємо нарізану цибулю, через 1-2 хвилини моркву і смажимо хвилин 5. Потім додаємо томатну пасту і через 1-2 хвилини у нас готова заправка до борщу. Як тільки курка зварилася, починаємо закладати овочі в такій черговості - капуста, картопля, буряк і під кінець - заправка. Між закладкою овочів витримуємо інтервал в 5 хвилин. Додаємо сіль, цукор і перець. Варимо борщ до готовності картоплі. Потім додаємо свіжу зелень. Поки вариться борщ, робимо галушки. Щоб не втрачати час, ставимо на плиту грітися каструлю з водою, в якій ми будемо варити галушки. Тісто у нас буде заварне. Не лякайтеся - робити його нескладно. Для цього скип'ятимо приблизно 100 г води, додамо щіпку солі і 1,5 столові ложки борошна з гіркою. Добре вимішуємо ложкою і охолоджуємо. Потім додаємо яйце і решту борошна і замішуємо тісто. Воно не повинно бути крутим. Тепер ложкою набираємо невелику кількість тіста і викладаємо в каструлю з киплячою водою. Варимо до готовності. Приблизно хвилини 3-4 після того, як галушки спливуть. Погодьтеся, покроковий рецепт з фото - це до геніальності простий спосіб дізнатися, як приготувати Борщ з галушками в домашніх умовах. Приготування не забере у вас багато часу, а самостійно зроблене блюдо принесе радість не тільки вам, але і вашим близьким. На нашому сайті викладено класичний рецепт приготування, проте ніщо не заважає вам на свій розсуд доповнити склад продуктів своїми коханими і зробити ще більш смачний домашній Борщ з галушками. Кулінарія - улюблене заняття мільйонів людей, але не варто забувати, що зайві калорії можуть зіпсувати фігуру! |
||
Категорія: Супи Переглядів: 55