Відкритий пиріг з грушамиЧас приготування: 1 ч. 0 хв Пропоную вашій увазі простий рецепт відкритого пирога з грушами. Його ще називають «тюдоровского» - нібито, англійські королі з цієї династії дуже любили ласувати таким пирогом. Опис приготування: Як приготувати відкритий пиріг з грушами? Та нічого складного! Тісто наливне, готується буквально за 15 хвилин. Груші ніякої попередньої кулінарної обробки не вимагають. Загалом, для того, щоб відчути себе королевою Англії, вам не доведеться особливо морочитися :) Призначення: На сніданок/На полуденок/На святковий стіл/Святковий обід Основний інгредієнт: Фрукти/Груша Блюдо: Випічка/Пироги Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-8 Як приготувати Відкритий пиріг з грушами Масло вийняти з холодильника, щоб встигло стати м'яким. Груші вимити, обсушити паперовими серветками або рушником, і розрізати на часточки товщиною не більше 1 сантиметра. Видавити сік з половинки лимона, скропити груші, щоб не потемніли. Накрити кришкою або серветкою і відставити. Збити яйця з цукром і сіллю, додати масло і молоко, збити ще раз. Змішати борошно з корицею, какао і ванільним цукром, просіяти і поступово ввести в тісто. Збити міксером до тих пір, поки не вийде абсолютно однорідне досить густе тісто. Перелити тісто в змащену маслом форму. Поверх красиво розкласти груші. Запікати в розігрітій до 180С духовці 40-45 хвилин. Готовність, як завжди, перевіряємо зубочисткою :). Готовий пиріг злегка остудити, нарізати на порційні шматочки, при бажанні посипати цукровою пудрою. Ось і все- завітайте до столу, ваші величності! :) Відкритий пиріг з грушами - всім нам добре знайоме і улюблене блюдо. Давайте разом розглянемо простий, але не менш смачний спосіб його виготовлення. А краще зрозуміти, як приготувати Відкритий пиріг з грушами в домашніх умовах нам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Класичний склад інгредієнтів ви можете змінювати на свій смак, проте не забувайте в такому випадку, враховувати калорійність окремих продуктів, щоб не завдати шкоди здоров'ю й фігурі. Перед нами домашній рецепт приготування страви, тому нам знадобляться тільки прості кухонні прилади та начиння. Сам процес не забере у вас багато часу і сил, якщо будете дотримуватися всіх рекомендацій і порад. Сподіваємося, приготування цієї страви принесе вам багато позитивних емоцій, а кулінарія стане для вас улюбленим заняттям. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його за п'ятибальною шкалою і залишити свій відгук або побажання автору. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 267