Пісочний пиріг з грушамиЧас приготування: 1 ч. 0 хв Пропоную вашій увазі рецепт приготування пісочного пирога з грушами і ніжним сметанним кремом - смачного десерту, який підійде не тільки для святкового чаювання, але і для дитячого меню. Опис приготування: Загалом-то, саме через дітей я рекомендую готувати пісочне тісто не на маргарині, а на вершковому маслі. Вийде і корисніше, і смачніше. А ось сметану для начинки при бажанні можете замінити на вершки такий же жирності - це ролі не грає, хоча мені подобається специфічна зметана «кислинка» в кремі. Отже, простий рецепт пісочного пирога з грушами - читайте і готуйте! :) Призначення: На святковий стіл/Святковий обід Основний інгредієнт: Фрукти/Мука і тісто/Пісочне тісто/Груша Блюдо: Випічка/Пироги Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-8 Як приготувати Пісочний пиріг з грушами Заморожене вершкове масло настругати або натерти на крупній тертці. Додати сметану, цукор, борошно і розпушувач, ретельно вимішати вручну або міксером, поки не вийде густе трохи липке тісто. Сформувати з нього кулю, присипати борошном і укласти у форму. Розподілити по дну і зробити високі бортики. Груші вимити, очистити шкірку, видалити сердцевинки. Нарізати тонкими скибочками й укласти поверх тесту. Збити яйце з цукром, додати сметану, ванілін, корицю і приготувати крем. У самому кінці збивання загустити його 2 столовими ложками борошна і ще раз збити до повного розчинення грудочок. Залити кремом пиріг і відправити його в розігріту до 180С духовку. Видалити Випікати приблизно 40-45 хвилин, після чого дістати і дати охолонути хвилин 15. Все, пісочний пиріг з грушами можна подавати до столу! Пісочний пиріг з грушами - всім нам добре знайоме і улюблене блюдо. Давайте разом розглянемо простий, але не менш смачний спосіб його виготовлення. А краще зрозуміти, як приготувати Пісочний пиріг з грушами в домашніх умовах нам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Класичний склад інгредієнтів ви можете змінювати на свій смак, проте не забувайте в такому випадку, враховувати калорійність окремих продуктів, щоб не завдати шкоди здоров'ю й фігурі. Перед нами домашній рецепт приготування страви, тому нам знадобляться тільки прості кухонні прилади та начиння. Сам процес не забере у вас багато часу і сил, якщо будете дотримуватися всіх рекомендацій і порад. Сподіваємося, приготування цієї страви принесе вам багато позитивних емоцій, а кулінарія стане для вас улюбленим заняттям. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його за п'ятибальною шкалою і залишити свій відгук або побажання автору. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 632