Піца з бринзою і помідорамиЧас приготування: 1 ч. 30 хв Піца з бринзою і помідорами навряд чи поширена на сонячних Апеннінах, адже там бринза популярністю не користується. Однак народи, люблячі бринзу, винайшли ось такий дуже вдалий вид піци. Опис приготування: Приготувати піцу можна і з бринзою. За смаком вона, звичайно, виходить трохи не такий, як завжди - але спробувати варто. Отже, рецепт піци з бринзою і помідорами виглядає наступним чином: 1. Розчиняємо дріжджі в 100 мл теплої кип'яченої води. Розведені дріжджі змішуємо в посуді з ретельно просіяного борошном, сіллю і оливковою олією. Протягом 10 хвилин, маленькими порціями підливаючи залишилася за рецептом теплу воду, інтенсивними рухами рук замішуємо тісто. Не лінуйтеся, тісто потрібно реально місити близько 10 хвилин, інакше вийде не те. 2. З вийшов тесту формуємо кулю, яка ставимо на годину в яке-небудь тепле місце. По закінченню цього часу розрізаємо наш кулька на дві рівні частини, кожну частину розгортаємо в тонкий корж діаметром близько 25 см. 3. На кожен коржик викладаємо нашу начинку. Я рекомендую робити це так: спершу рівномірно розподіляємо томатний соус (по суті, можна використовувати звичайний кетчуп), нарізані помідори (різати можна тонкими скибочками, кубиками, брусочками - як вам подобається), потім зверху посипаємо тертою бринзою, і нарешті зверху сиплемо трошки звичайного тертого сиру. 4. Запікати піцу з бринзою і помідорами слід 17-20 хвилин в розігрітій до 225 градусів духовці. Готово! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Помідор/Молочні продукти/Сир/Мука і тісто/Бринза Блюдо: Випічка/Піца Географія кухні: Країни Європи/Італійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-4 Вдивіться в цей нескладний, але в той же час оригінальний рецепт. Laquo; Піца з бринзою і помідорами - Улюблена страва для багатьох людей. Як приготувати Піца з бринзою і помідорами у себе на домашній кухні вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цієї страви містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати за цим списком, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - захоплююче заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайву вагу спробуйте щоразу підраховувати калорійність кожного харчового продукту. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 96