Вертути з лавашаЧас приготування: 30 хв Якщо ви любите цей молдавське ласощі, але у вас немає часу на приготування спеціального витяжного тіста, тоді я пропоную вам відмінний і досить простий варіант вертути з лаваша. Опис приготування: У нашій сім'ї це молдавське блюдо є одним з найулюбленіших, особливо коли бабуся готує його до свят із спеціального витяжного тіста. А у мене не завжди вистачає часу і сили волі на те, щоб зробити таке тісто, тому я знайшла досить швидкий і простий рецепт вертути з лаваша. На її приготування йде зовсім небагато часу, близько півгодини, ну а смак у неї просто чудовий, звичайно, не такий потрясний як у бабусиній вертути, але теж дуже відмінний. Для начинки я вибрала свій улюблений сир, але ви, природно, можете покласти всередину все, що захочете, наприклад, бринзу, фарш, гриби, овочі або фрукти. У будь-якому випадку така вертута з лаваша в домашніх умовах виходить неймовірно смачною і ароматною, самі спробуйте. Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Лаваш Блюдо: Випічка/Вертута Географія кухні: Республіки СРСР/Молдавська Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Як приготувати Вертута з лаваша Отже, для початку приготуємо начинку. У миску викладаємо сир, додаємо яйце,, сметану, свіжу зелень, солимо все і перемішуємо. Тепер викладаємо лаваш на рівну поверхню і викладаємо на нього приготовану начинку, розподіляємо її рівномірно. Звертаємо лаваш рулетом і нарізаємо його на кілька частин (на 2-3). Наливаємо на сковороду олію і обсмажуємо на ньому рулетики з усіх боків до золотистого кольору. Тепер наша вертута готова, і ми можемо подавати її до столу. Смачного! Побачивши це неймовірне блюдо, Вертута з лаваша, ви обов'язково повинні дізнатися як приготувати його в домашніх умовах. Для початку уважно вивчіть рецепт. Вам необхідно заздалегідь купити всі потрібні інгредієнти, щоб приготування не перервалося через брак одного з продуктів. Розкладіть всі продукти і прилади перед собою. Тепер прийшла пора з'ясувати, як зробити Вертута з лаваша вдома, для цього зручно читати рецепт приготування по кроках з фото. Класичний склад блюда можна змінювати на свій розсуд, але для першого разу, радимо дотримуватися вище представленого опису. Запам'ятавши, як готується домашній Вертута з лаваша, наступного разу ви можете діяти по пам'яті. Ми впевнені, що кулінарія стане для вас способом самовираження, і ви з радістю будете дивувати своїх близьких все новими кулінарними шедеврами. Однак дуже важливо не забувати підраховувати калорії, щоб не нашкодити фігурі і здоров'ю. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 57