Вертута в духовціЧас приготування: 2 ч. 0 хв Залежно від того, яку начинку ви покладете в це молдавське блюдо, у вас вийде або відмінний десерт до чаю або кави, або дуже смачне самостійне блюдо для обіду або вечері. Опис приготування: Це традиційне молдавське блюдо являє собою рулет, зроблений з витяжного тіста з начинкою всередині. В якості начинки, як я вже говорила, можуть виступати абсолютно будь-які інгредієнти на ваш смак, наприклад, сир, м'ясо, овочі, фрукти, гриби і так далі. Ну а оскільки я ласунка, то розповім вам, як приготувати вертуту в духовці, в яку ми покладемо начинку з солодкого сиру і родзинок. У нас вийде чудовий десерт до чаю, тому кличте в гості друзів, адже з цим простим рецептом вертути в духовці у вас буде, чим їх пригостити. Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Борошно і тісто Блюдо: Випічка/Гарячі страви/Вертута Географія кухні: Республіки СРСР/Молдавська Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Як приготувати Вертута в духовці З борошна, яєць, теплої води, оцту, рослинного масла і дрібки солі замішуємо м'яке і еластичне тісто. Залишаємо його на пів годинки відпочити в теплому місці. Потім розділяємо тісто на 4 рівні частини (для двох Вертута) і розгортаємо їх в пласти, а потім руками розтягуємо, поки вони не стануть тоненькими як цигарковий папір. Тепер беремо один корж, змащуємо його розтопленим вершковим маслом і накриваємо другим коржем. На другий корж викладаємо начинку із суміші сиру, яйця, родзинок, сметани, цукру і ванільного цукру. Звертаємо тісто з начинкою рулетом. Потім змащуємо деко вершковим маслом і викладаємо на нього вертуту, згорнувши її равликом. Змащуємо її поверхню збитим яйцем і відправляємо вертуту в розігріту до 180 градусів духовку, випікаємо 35-40 хвилин. От і все, викладаємо гарячу і ароматну вертуту на блюдо, нарізаємо на частини і пригощаємося. Смачного! Ви не випадково забрели на сторінку, де знаходиться опис того, як готувати Вертута в духовці в домашніх умовах. Хочете спробувати це неповторне блюдо? Тоді вперед! Прослідкуйте, які продукти містить вищеописаний список інгредієнтів, і купіть все потрібне в магазині. Якщо не подобається класичний склад - можете спробувати приготування на свій розсуд, але за відсутності досвіду в кулінарії, краще нічого не міняти. Потім розгляньте рецепт приготування по кроках, вивчаючи фото кожної окремої дії. У вас вийде смачний Вертута в духовці, якщо будете дотримуватися всі описані правила. Вивчивши рецепт, приступайте до справи, але завжди підглядайте в записі, щоб не забути, як зробити той чи інший крок. Тепер ви знаєте, простий спосіб здивувати близьких своїм кулінарним мистецтвом! Але не забувайте враховувати калорійність всіх вхідних у виріб продуктів, щоб уникнути проблем зі здоров'ям і зайвою вагою. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 54