Хачапурі з яйцем і сиромЧас приготування: 1 ч. 0 хв Один з найвідоміших рецептів хачапурі з яйцем і сиром. Ситні, смачні, та ще й у формі човника - відмінний варіант і для рідних, і для гостей. Опис приготування: Найбільше, напевно, відомі хачапурі у вигляді човника. Дійсно, вони виглядають найбільш привабливо. На відміну від імеретінській вони зовсім не плоскі. Називаються вони Аджарської хачапурі. Тісто для них готується дріжджове. Розбавляємо в молоці дріжджі, даємо настоятися. Потім додаємо їх в борошно, а також додаємо мацоні і замішуємо. Тісто отставляем - нехай настоїться. Для приготування хачапурі з яйцем і сиром сир можна взяти адигейський і бринзу, або просто адигейський, але добре його посоліть. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Молочні продукти/Сир/Яйця Блюдо: Випічка/Хачапурі Географія кухні: Республіки СРСР/Грузинська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Хачапурі з яйцем і сиром З готового тіста робимо коржики і викладаємо в них начинку - добре протертий сир. Звертаємо в трубочку акуратно. Формуємо човник, даємо настоятися. При бажанні можна змастити жовтком. У розігріту до 200 С духовку відправляємо хачапурі на 15-20 хвилин. Потім дістаємо і вливаємо в кожен човник по яйцю. Відправляємо в духовку знову на 2-3 хвилини. Жовток повинен бути рідким! Дістаємо, додаємо вершкове масло перед подачею. Ось такі хачапурі з яйцем і сиром вийшли. Смачного) Ви напевно не з чуток знаєте, що Хачапурі з яйцем і сиром - неймовірно смачне і в той же час досить просте у приготуванні блюдо. Як зробити Хачапурі з яйцем і сиром в домашніх умовах з мінімальною витратою часу і сил, вам підкаже покроковий рецепт з фото. Кулінарія вітає винахідливість, тому класичний склад продуктів, ви сміливо можете доповнити за власним смаком. Улюблені спеції не тільки прикрасять ваше блюдо, але так само додадуть незабутній аромат і смак. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його або додати до нього коментар. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 64