Торт з грушамиЧас приготування: 2 ч. 0 хв Цей оригінальний рецепт торта з грушами, та не простими, а фаршированими, допоможе вам урізноманітнити святковий стіл або сімейне чаювання. І діти, і дорослі від такого тортика залишаться в захваті! Опис приготування: Торт виходить вологий, соковитий, просякнутий запаморочливим грушевим ароматом. А крем ви можете зробити на свій розсуд - мені подобаються збиті вершки, але з сирним теж смачно виходить! Рецепт: 1. Зрізати з лимона цедру і видавити сік. 2. Закип'ятити воду і розчинити в ній цукор. Додати в сироп лимонний сік і цедру, корицю, гвоздику. 3. Опустити в сироп груші і варити хвилин 10-12, залежно від сорту і ступеня стиглості. Вони повинні бути майже готові, але все-таки не зовсім :). 4. Вимкнути вогонь і залишити груші остигати в сиропі, після чого вийняти їх і дати стекти зайвої рідини. 5. Збити масло з цукром. 6. Додати ванільний цукор, по одному ввести яйця, постійно збиваючи. 7. Просіяти борошно з розпушувачем і потихеньку додати в тісто, продовжуючи інтенсивно вимішувати його. 8. Волоські горіхи подрібнити, змішати з родзинками і нафарширувати груші. Щоб начинка не випадали, знизу закрити отвір цілим грецьким горіхом. 9. Вилити тісто в змащену маслом форму і вертикально вставити фаршировані груші. 10. Випікати в духовці при 180С до готовності (близько години), яку легко перевірити за допомогою зубочистки. 11. Остудити торт, не виймаючи з форми, після чого прикрасити кремом - в моєму випадку це збиті вершки. Готово! Призначення: На святковий стіл Основний інгредієнт: Фрукти/Мука і тісто/Бісквітне тісто/Груша Блюдо: Випічка/Торти Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-10 Тут показаний простий рецепт приготування усіма нами улюбленого кулінарного виробу - Торт з грушами. Якщо у вас ще залишилися питання, сміливо звертайтеся до автора за порадою. Так само якщо ви знаєте, як зробити Торт з грушами ще смачніше, пишіть ваші рекомендації в розділі коментарів. Будь-який з відвідувачів нашого сайту може додати своє фото вийшло шедевра. Сподіваємося приготування принесло вам радість, а вийшло блюдо здивувало ваших близьких. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 81