Консервовані огірки з оцтомЧас приготування: 4 год. 0 хв Консервовані огірки з оцтом - один з найпоширеніших способів заготівлі огірків. Смак огірків залежить від сорту, засолювальні сорти виходять особливо смачно. Рекомендую! Опис приготування: Консервовані огірки з оцтом виходять досить гострими, якщо хочете пом'якшити смак - додайте в рецепт цукру за своїм смаком. Раджу перший раз зробити консервовані огірки з оцтом невеликою партією і внести свої корективи в рецепт при подальшому приготуванні, якщо знадобиться. Не всі добре переносять гостре, але якщо здоров'я дозволяє, то це прекрасний рецептик закусочних огірків. Успіхів! Основний інгредієнт: Овочі/Огірок Блюдо: Заготовки/Консервація Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Консервовані огірки з оцтом Помити огірки, якщо зібрані давно, вимочити у воді 2-3 години. Банки помити з содою. Огірки та зелень розкласти по банках. Залити окропом на 10-15 хвилин. Злити воду в каструлю. У киплячу воду додати сіль. Зняти з вогню. Додати оцет і відразу розлити по банках. Банки закатати, укутати і поставити охолоджуватися в теплому місці. Ви напевно не з чуток знаєте, що Консервовані огірки з оцтом - неймовірно смачне і в той же час досить просте у приготуванні блюдо. Як зробити Консервовані огірки з оцтом в домашніх умовах з мінімальною витратою часу і сил, вам підкаже покроковий рецепт з фото. Кулінарія вітає винахідливість, тому класичний склад продуктів, ви сміливо можете доповнити за власним смаком. Улюблені спеції не тільки прикрасять ваше блюдо, але так само додадуть незабутній аромат і смак. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його або додати до нього коментар. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 450