Консервовані огірки без оцтуЧас приготування: 3 днів. 3 ч. 0 хв Консервовані огірки без оцту готувати нескладно, головне - візьміть огірочки потрібного засолювального сорту і розміру. Добре робити огірки в невеликих банках, це зручніше, якщо сім'я невелика. Опис приготування: Консервовані огірки без оцту виходять як бочкові - міцні, сильний. Їх добре використовувати в страви типу солянки або азу. Зверніть увагу, що на бродіння ми заливаємо банки розсолом з води і солі. Ложка солі з верхом на літр води. А цукор додаємо в кінці, перед закачуванням і то за бажанням, якщо вам подобається солодкуватий смак. Крім того, цукор прекрасний консервант, і тому консервовані огірки без оцту будуть добре зберігатися. Всі інші тонкощі розповіла в рецепті. Успіхів! ;) Основний інгредієнт: Овочі/Огірок Блюдо: Заготовки/Консервація Інгредієнти:
Кількість порцій: 20 Як приготувати Консервовані огірки без оцту У підготовлені банки розкласти вимиті огірки, зелень, спеції. Гарячим розсолом заливаємо до горлечка, закриваємо марлею ставимо бродити на 3 доби. Через три доби зливаємо розсіл, цедім, кип'ятимо 15 хвилин. Додати цукор (за бажанням). Огірки в банках два рази промиваємо холодною водою. Заливаємо гарячим розсолом і закочує. Смачного! Як готується це прекрасне блюдо, ви зможете дізнатися, вивчивши детальний рецепт з фото. Приготування займе у вас мало часу і зусиль, якщо ви будете слідувати всім перерахованим рекомендацій і порад. Консервовані огірки без оцту - простий і дешевий спосіб порадувати своїх домочадців. Не забувайте піклуватися про своє здоров'я і фігуру, тому завжди намагайтеся підраховувати калорійність входять до складу виробу продуктів. Тепер ви знаєте, як робити Консервовані огірки без оцту в домашніх умовах, можете поділитися з усіма фотографією отриманого шедевра і залишити свій коментар для автора. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 230