Червона смородина протерта з цукромЧас приготування: 30 хв Червона смородина протерта з цукром в домашніх умовах - просто необхідна заготовка, адже це не тільки смачно і корисно, але ще й універсально у застосуванні - хоч в начинку, хоч в кисіль :) Опис приготування: Я пропоную вам дізнатися, як приготувати червону смородину протерту з цукром, адже це не тільки дуже корисна і універсальна заготовка, але ще й досить економне зимовий ласощі;) А якщо взимку будете таку заготовку змішувати з сиром і бананами, - ось вам готова ідея для простого, але смачного десерту. Рецепт: 1. Отже, насамперед все ягідки моєму, очищаємо від налиплого дрібного сміття, і просушують на рушник. 2. Тепер у великій пластиковій або емальованому мисці змішуємо ягоди з цукром, і тиснемо дерев'яним товкачем, адже від контакту з блендером або м'ясорубкою (а конкретно - від контакту з металом), корисні речовини цієї ягоди можуть зруйнуватися, та й на смак це може вплинути. 3. Готову солодку ягідну масу прикриємо зверху інший який-небудь мискою, або ж кришкою, відповідної за розміром, - і залишаємо на кілька годин, найкраще - на ніч. 4. А вже на ранок перемішуємо нашу заготовку ще раз, стерилізуємо банки, заповнюємо їх ягідної масою, і закочує простерилізованих кришками. Готово! Такий ось простий рецепт червоної смородини протертою з цукром. Користь, універсальність, економність, простота в приготуванні, - його дійсно є за що любити :) Основний інгредієнт: Ягоди/Червона смородина/Cмородіна Блюдо: Заготовки Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-7 Спробуйте приготувати Червона смородина протерта з цукром в домашніх умовах. Покрокові фото допоможуть вам зрозуміти, як зробити блюдо правильно, смачно і гранично просто. Класичний рецепт Червона смородина протерта з цукром можна розбавити або замінити своїми улюбленими інгредієнтами - створити свій оригінальний кулінарний шедевр. Готуйте вдома і радуйте своїх близьких та друзів! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 49