Мариновані маслюки за добуЧас приготування: 19 ч. 0 хв Замаринувати маслюки за один день - немає проблем! Все робиться дуже просто і без всяких складнощів. Сьогодні маринуємо, завтра накриваємо на стіл і ставимо тарілочку з маринованими маслятами! Опис приготування: Це простий рецепт приготування маринованих маслюків за добу. Баночки з маринованими маслятами зберігаються в холодильнику або в будь-якому прохолодному приміщенні. Гриби будуть готові вже через добу. Мариновані маслюки подаються з зеленню і ріпчастою цибулею, порізаною півкільцями. Удачі! Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Гриби/Маслюки Блюдо: Заготовки/Маринування Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Як приготувати Мариновані маслюки за добу Гриби треба ретельно почистити, прибрати плівки і промити. Також маслюки заливають водою, щоб увесь бруд осіла на дні, воду слід міняти кілька разів. Відваріть гриби в підсоленій воді 15 хвилин. Простерилизуйте баночки і кришки для закачування. Готуємо маринад. У киплячу воду додайте: сіль, цукор, перець горошком, лавровий лист, гвоздику. Маринад кип'ятимо 5 хвилин, в самому кінці додайте оцет. Помістіть гриби в банки і залийте маринадом. Баночки закриваємо і перевертаємо до повного охолодження. На наступний день, маслюки готові до вживання! Смачного! Побачивши це неймовірне блюдо, Мариновані маслюки за добу, ви обов'язково повинні дізнатися як приготувати його в домашніх умовах. Для початку уважно вивчіть рецепт. Вам необхідно заздалегідь купити всі потрібні інгредієнти, щоб приготування не перервалося через брак одного з продуктів. Розкладіть всі продукти і прилади перед собою. Тепер прийшла пора з'ясувати, як зробити Мариновані маслюки за добу вдома, для цього зручно читати рецепт приготування по кроках з фото. Класичний склад блюда можна змінювати на свій розсуд, але для першого разу, радимо дотримуватися вище представленого опису. Запам'ятавши, як готується домашній Мариновані маслюки за добу, наступного разу ви можете діяти по пам'яті. Ми впевнені, що кулінарія стане для вас способом самовираження, і ви з радістю будете дивувати своїх близьких все новими кулінарними шедеврами. Однак дуже важливо не забувати підраховувати калорії, щоб не нашкодити фігурі і здоров'ю. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 49